همکاری دامپزشکی و حوزه علمیه استان هرمزگان در راستای فرهنگ سازی غذای حلال

تفاهم نامه همکاری فیمابین دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان و حوزه علمیه استان هرمزگان، در راستای فرهنگ سازی غذای حلال و اجرای قانون نظارت بر ذبح و صید شرعی، منعقد شد.

تفاهم نامه همکاری فیمابین دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان و حوزه علمیه استان هرمزگان، در راستای فرهنگ سازی غذای حلال و اجرای قانون نظارت بر ذبح و صید شرعی، منعقد شد.

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران

همکاری دامپزشکی و حوزه علمیه استان هرمزگان در راستای فرهنگ سازی غذای حلال

چهار‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۲۳ بازدید

همکاری دامپزشکی و حوزه علمیه استان هرمزگان در راستای فرهنگ سازی غذای حلال

تفاهم نامه همکاری فیمابین دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان و حوزه علمیه استان هرمزگان، در راستای فرهنگ سازی غذای حلال و اجرای قانون نظارت بر ذبح و صید شرعی، منعقد شد.

حجت الاسلام والمسلمین رضا حمزه ای مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان هرمزگان از عقد تفاهم نامه با حوزه علمیه استان هرمزگان، خبر داد.

وی گفت: در راستای سیاست ها و برنامه های اجرایی حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی، در خصوص اجرای قانون نظارت بر ذبح و صید شرعی و فرهنگ سازی غذای حلال در جامعه اسلامی، این دفتر به منظور بهبود شاخص های بهداشت معنوی و توسعه سلامت در جامعه از طریق افزایش دانش عمومی و ضرورت ارائه آموزش های همگانی و فراگیر در تمام سطوح و جمعیت های هدف، با در نظر گرفتن شاخص های شرعی در استان و اصلاح الگوی تهیه مصرف فراورده های خام دامی با انجام اقدامات آموزشی ترویجی، تفاهم نامه ای بین مدیریت حوزه علمیه استان و دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، منعقد شد.

حاج رضا حمزه ای افزود: این تفاهم نامه در 7 ماده با موضوعات برنامه ریزی و اجرای دوره های آموزشی تئوری و علمی ذبح شرعی و بررسی مسائل شرعی مرتبط با ذبح حیوانات اعم از؛ گاو، گوسفند و طیور و همچنبن روش های شناسایی ماهیان حلال گوشت و حرام گوشت برای طلاب مشغول به تحصیل و طلاب امام جماعت مدارس، مدنظر می باشد.

مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان هرمزگان اظهار داشت: هدف از انعقاد این تفاهم ارتقاء سطح آگاهی طلاب و روحانیون در ارتباط با مسائل شرعی ذبح و صید بر اساس فتاوی معتبر مراجع عظام (دامت تبرکاتهم) و آشنا شدن با روش های ذبح شرعی در کشتارگاه های دام و طیور، بهبود فرهنگ استفاده از محصولات حلال در جامعه اسلامی با استفاده تهیه محتوای آموزشی متناسب با سطوح حوزوی، طلاب، اساتید و ائمه جمعه و نشر از طریق فضای مجازی در اختیار و همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی به جهت فراهم نمودن بستر آشنایی طلاب در بسترهای بازدیدهای کوتاه مدت و بهره مندی از شیوه های ذبح دام و سبک و سنگین در کشتارگاه ها و تولید محصولات شرعی و حلال در مراکز تولیدی فراورده های خام دامی و اعمال نظارت های شرعی در کنار نظارت های بهداشتی دامپزشکی، بوده است

منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان

دیدگاه خود را بیان کنید