بخور تا زانویت خوب شود

شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصص , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر , خور , استخدام , کاریابی , بازارچه , دانشگاه , تکثیر و پرورش , تخم چشم زده , امگا 3 , تیلاپیا

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران


بخور تا زانویت خوب شود

اروم نیوز؛ این شیوه‌ها از کاهش فعالیت جسمانی و کم‌کردن وزن اضافی گرفته تا تزریق هورمون استروئید و حتی اعمال جراحی را دربرمی‌گیرد. با این همه پژوهش‌ها شواهد قابل قبولی ارائه می‌کنند که نشان می‌دهد روش‌های لذیذتر و دوست‌داشتنی‌تری هم برای بهبود این درد دیرپا و آزاردهنده دور و برمان وجود دارد و با به کار بردن آنها می‌توانیم دست‌کم به کاهش رنج و بهبود مشکل کمک کنیم. در اینجا نگاهی داریم به سه روش پیشنهادی مجله ریدرز دایجست.

سویای پرخاصیت

بنا بر پژوهش‌های دانشگاه ایالتی اکلاهما، پس از مصرف روزانه پروتئین سویا البته به مدت سه ماه آثار بهبودی و کاهش درد در افراد مبتلا به درد زانو مشاهده شده و این روند باعث شده است که احتیاج به دارو نیز در این افراد کاهش یابد. سویا سرشار از نوعی هورمون گیاهی با نام علمی ایزوفلاون (isoflavon) است. این هورمون گیاهی دارای ویژگی‌های ضدالتهابی است و به همین دلیل می‌تواند در کاهش عوارض آرتروز نقشی موثر ایفا کند. شرکت‌کنندگان در این پژوهش از نوشیدنی پودر سویا که حاوی 40 گرم پروتئین بود استفاده کردند، اما به گفته دکتر بهرام ارجمندی شیر سویای غنی‌شده و سویابرگر (برگر تهیه شده از سویا) نیز می‌تواند به همین اندازه مفید باشد.


ماهی و یک دنیا فایده

بسیاری از پژوهش‌های سابق در زمینه تاثیر تغذیه بر کاهش التهاب مفاصل نشان داده‌اند مصرف ماهی و روغن ماهی درد مفاصل و آرتریت روماتوئید (Rheumatoid Arthrits) را کاهش می‌دهد. اکنون در پژوهشی جدید نتایجی به دست آمده که علاوه بر تائید پژوهش‌های قبلی، نشان می‌دهد اسید چرب امگا 3 موجود در ماهی از یکسو مانعی در برابر مواد شیمیایی است که زمینه‌ساز بروز التهاب مفاصل می‌شود و از سوی دیگر در برابر پروتئین‌هایی که باعث تضعیف بافت غضروفی زانو می‌شود نیز مانع محکمی پدید می‌‌آورد. به این ترتیب مصرف آبزیان حاوی اسیدهای چرب امگا3 از دو سو به درد و التهاب حمله کرده و آن را تضعیف می‌کند. به گفته دکتر آرتمیس سیموپولس (پژوهشگر تغذیه)، مصرف دست‌کم دو وعده ماهی چرب (مانند ماهی سالمون) در هفته براحتی می‌تواند میزان لازم امگا3 را برای کمک به کاهش درد و التهاب مفاصل فراهم کند.

ویتامین C دوست‌داشتنی

در پژوهشی که با شرکت 293 بزرگسال در کشور استرالیا انجام شد، مشخص گردید مصرف میوه فراوان خطر ابتلا به آسیب‌های مغز استخوان (یکی از نشانه‌های حاد‌شدن درد و التهاب مفاصل زانو) را کاهش می‌دهد. البته گل سرسبد میوه‌ها برای کمک به کاهش درد زانو میوه‌های حاوی ویتامینC است. میوه‌هایی مانند کیوی، پرتقال و انواع مرکبات، انبه، گریپ فروت و پاپایا ذخایری سرشار از ویتامین C به شمار می‌روند. پژوهشگران بر این باورند که ویتامین C موجود در این میوه‌ها در واقع از مفاصل زانو و بافت‌های حمایتی آن محافظت می‌کند

اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران شیلات آبزیان خوراک ماهی میگو تن کنسرو صید صیادی صیدگاه ماهیگیری دامپزشکی کلینیک متخصص رستوران خدمات کارشناس همکاران ماشین آلات گرمابی سردآبی زینتی صدف مروارید لاروکشتی لنج قایق دکترمهندس اسکله موج شکن تالاب دریا دریاچه خزراستخدام کاریابی رودخانه بندر سد اسکله خاویار ماهیان خلیج فارس دریای عمان آبشارFisheries Aquaculture Fishing Feed Shrimp fish Veterinarian Professional services specialisy Hydrothermal Hot water Scroll Cold water Ornamental Oysters Pearls Larva Ship Boat Boats Tuna Port Caviar Dam Pond Dock careers Employment Engineer Caspian Oman sea Persian golf