همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
توصیههای غذایی برای بیماران مبتلا به نقرس
سلامت نیوز : نقرس بیماریای است که با افزایش اسیداوریک خون، التهاب مفصلی دردناک به صورت درد در اندام تحتانی و در درجه اول انگشت شصت پا و سنگهای کلیوی ظاهر میشود. یکی از مهمترین مسائل در رژیم غذایی این بیماران محدودیت در پورین دریافتی برای پائین آوردن سطح اسیداوریک در بدن است. منابع غذایی دارای پورین فراوان عبارتند از: جگر، کلیه، کلهپاچه، سیرابی شیردان، دل، قلوه، ساردین و عصاره گوشت که باید از رژیم غذایی حذف شوند. منابع متوسط پورین مانند ماهی و غذاهای دریایی، گوشت، لوبیا، نخود، زردچوبه، قارچ خوراکی، گل کلم و اسفناج با توجه به وضعیت بیمار و حمله حاد نقرس باید محدود و یا حذف شوند. غذاهایی که پورین ندارند و استفاده از آنها برای این بیماران آزاد است عبارتند از: نان و غلات، شیر و فرآوردههای لبنی، تخممرغ، میوهها و سبزیها. به گزارش سلامت نیوز به نقل از مردم سالاری ؛ برای افزایش دفع اسیداوریک لازم است بیماران رژیم غذایی پرکربوهیدرات (مثل نان، برنج، ماکارونی، غلات و غیره) و کم چربی داشته باشند و به خصوص در وعدههای شام از خوردن غذاهای سنگین و زیاد پرهیز کنند. رسیدن به وزن مطلوب و حفظ آن برای این بیماران از اهمیت خاص برخوردار است. بنابراین باید سعی کنند با رژیم غذایی متعادل و انجام حرکات ورزشی و به خصوص پیادهروی، وزن خود را در حد ایدهآل حفظ کنند. برای پیشگیری از ایجاد سنگهای کلیوی نوشیدن آب و مایعات به مقدار فراوان برای این بیماران توصیه میشود. نوشیدن حدود 3 لیتر مایعات (12لیوان) برای این بیماران ضروری است. از مصرف نوشیدنیهای حاوی الکل پرهیز کنند. مصرف روزانه نباید از 120-90 گرم (ران کامل مرغ یا دو تکه ماهی) بیشتر باشد. داشتن رژیم غذایی و وزن مناسب میتواند به مقدار زیادی از عوارض بیماری پیشگیری کند |
اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران شیلات آبزیان خوراک ماهی میگو تن کنسرو صید صیادی صیدگاه ماهیگیری دامپزشکی کلینیک متخصص رستوران خدمات کارشناس همکاران ماشین آلات گرمابی سردآبی زینتی صدف مروارید لاروکشتی لنج قایق دکترمهندس اسکله موج شکن تالاب دریا دریاچه خزراستخدام کاریابی رودخانه بندر سد اسکله خاویار ماهیان خلیج فارس دریای عمان آبشارFisheries Aquaculture Fishing Feed Shrimp fish Veterinarian Professional services specialisy Hydrothermal Hot water Scroll Cold water Ornamental Oysters Pearls Larva Ship Boat Boats Tuna Port Caviar Dam Pond Dock careers Employment Engineer Caspian Oman sea Persian golf