مصرف ماهی و بهبود رشد قد
شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصص , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر , خور , استخدام , کاریابی , بازارچه , دانشگاه , تکثیر و پرورش , تخم چشم زده , امگا 3 , تیلاپیا
اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مصرف ماهی و بهبود رشد قد
مصرف ماهی و بهبود رشد قد
همشهری آنلاین:به گفته یک کارشناس تغذیه، مصرف ماهی در بهبود رشد قد نقش موثری دارد.
فرح روشن پور در گفت وگو با ایسنا، بر ضرورت مصرف ماهی و سایر فرآوردههای دریایی تاکید کرد و اظهار داشت: مهمترین و شاخصترین مزایای استفاده از این فرآوردهها وجود اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 در این مواد است.
این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی، مصرف اسیدهای چرب امگا 3 را برای رشد سلولهای عصبی، جلوگیری از لخته شدن خون، کمک به انعطاف پذیری شریانهای حیاتی و جلوگیری از انسداد عروق و سکتههای قلبی مهم ارزیابی کرد.
به گفته روشن پور ماهی و انواع فرآوردههای دریایی شامل مقادیر زیادی کلسیم، فسفر و ویتامین «ب» هستند و از این جهت برای رشد دندانها و استخوانها مفید میباشند.
روشن پور افزود: ماهی همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی آهن است و از این حیث می تواند نقش موثری در جلوگیری از کم خونی داشته باشد.
وی ادامه داد: انواع ماهیها همچنین دارای مقادیری از «روی» هستند که در بهبود رشد قد نقش اثرگذار دارند.
این کارشناس تغذیه گفت: ماهی همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی «ید» است که در جلوگیری از ابتلا به بیماریهای تیروئیدی و بهبود عملکرد سلولهای عصبی نقش مهمی دارد.
روشن پور ادامه داد: ماهی همچنین حاوی مواد ایمنیزا و حفاظت کننده ریه است و از این حیث برای جلوگیری از اثرات مخرب سیگار موثر بوده و مصرف آن در افراد سیگاری بیشتر توصیه میشود.
به گفته این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی، ماهی همچنین حاوی آنتیاکسیدانهای قوی ملانیوم و کلوآنزیمهای مهمی میباشد که از تشکیل رادیکالهای آزاد جلوگیری کرده و میتواند نقش موثری در کاهش ابتلا به سرطان داشته باشد.
روشن پور تاکید کرد: مصرف ماهی در به تاخیر انداختن سرطان و جلوگیری از پیری نیز موثر است و از این حیث می توان گفت که خاصیت ضد پیری دارد.
روشن پور سپس مصرف ماهی را در کودکان، زنان باردار، زنان شیرده و کهنسالان توصیه کرد.
این کارشناس تغذیه مصرف دو بار در هفته ماهی و سایر فرآورده های دریایی را ضروری عنوان و ابراز داشت: به نظر میرسد مصرف ماهی به علت بوی خاص آن مورد پسند خانوادهها نباشد اما معطر کردن آن با سبزیجات و مصرف زیاد آن میتواند نقش موثری در تغییر ذائقه افراد داشته باشد.
روشن پور بهترین شیوه پخت ماهی را کباب کردن، بخارپز کردن و در فر قرار دادن عنوان و توصیه کرد: تا حد امکان از سرخ کردن ماهی خودداری شود.
وی در پایان گفت: هر چند ماهیهای دریایی حاوی مواد مغذی بیشتری هستند، اما در صورت نبود ماهیهای دریایی، ماهیهای پرورشی میتوانند جایگزین خوبی برای آنها باشند.
|
اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران شیلات آبزیان خوراک ماهی میگو تن کنسرو صید صیادی صیدگاه ماهیگیری دامپزشکی کلینیک متخصص رستوران خدمات کارشناس همکاران ماشین آلات گرمابی سردآبی زینتی صدف مروارید لاروکشتی لنج قایق دکترمهندس اسکله موج شکن تالاب دریا دریاچه خزراستخدام کاریابی رودخانه بندر سد اسکله خاویار ماهیان خلیج فارس دریای عمان آبشارFisheries Aquaculture Fishing Feed Shrimp fish Veterinarian Professional services specialisy Hydrothermal Hot water Scroll Cold water Ornamental Oysters Pearls Larva Ship Boat Boats Tuna Port Caviar Dam Pond Dock careers Employment Engineer Caspian Oman sea Persian golf