جشنواره ماهی غذای سلامتی در میبد

ماهی ، غذای سلامتی ، جشنواره غذا ، سلامتی ، گوشت سفید ، تغذیه سالم ، تغذیه ، شیلات ، پرورش ماهی ، مصرف ماهی ، امگا ۳

اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران شیلات


جشنواره ماهی غذای سلامتی در میبد

برگزاری جشنواره غذا، ماهی غذای سلامتی در پایگاه بسیج خواهران میبد
این مراسم با حضور مهندس مبینی رئیس شیلات یزد و آقای قیاس مسئول موسسه نگارنصر سپاه، رجایی فرماندار شهرستان میبد، سرهنگ زارع، هدایی شهردار میبد، اعضای شورای شهر، دکتر یزدی و… برگزار شد
در ابتدای این مراسم سرهنگ زارع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میبد از ابتکاری که انجام گرفته تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت: با توجه به بیماری های که در شهرستان وجود دارد مصرف گوشت سفید بالاخص ماهی در تغذیه سالم مناسب و مفید می باشد

در ادامه مبینی رئیس شیلات استان یزد با اشاره به اینکه پرورش ماهی در استان با توجه به کم آب بودن آن تعجب برانگیز است گفت: این علم نشانه ای از تحقق حماسه اقتصادی می باشد.
وی اظهار امیدواری کرد: بتوانیم اقتصاد مقاومتی را به منصه ظهور برسانیم. ما امیدواریم در کلیه زمینه ها تولیداتمان را به جایگاه مناسبی برسانیم.
رئیس شیلات استان یزد از تولید یک میلیون و سیصد هزار قطعه ماهی در ۲۳۰ استخر استان خبر داد و گفت: امیدواریم تولید ماهی امسال در استان یزد به بیش از یک هزار تن برسد.
وی همچنین گفت: ماهی قزل آلا بیشترین تولید استان یزد نسبت به انواع ماهی ها را از آن خود کرده است.
مبینی در مورد اهمیت مصرف ماهی به حدیثی اشاره نمود که در آن از ماهی به عنوان اولین غذای بهشتیان نامبرده شده است

در ادامه مراسم دکتر یزدی رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان میبد در این مراسم اذعان کرد: متاسفانه جامعه ما صنعتی شده است. این مسئله کم تحرکی ما را دربر داشته است.
وی افزود: تغذیه سالم مهمترین رکن سلامتی است. که باید حتما مد نظر قرار بگیرد.
دکتر یزدی ادامه داد: براساس تحقیقات در سال ۹۰ حدود ۸۰ درصد جمعیت بالای ۳۰ سال یکی از عوامل عمده خطر دیابت را با خود دارد. یکی از این عوامل چاقی است که زمینه بروز بیماری های فراوانی را باعث شده است. من از همشهریان می خواهم که حداقل روزی ۲۰ دقیقه پیاده روی کنند. تداوم این امر در جهت حفظ سلامتی نقش بسزایی را دارا خواهد بود.
در پایان آقای امامی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت و درمان شهرستان میبد به ارائه توضیحاتی در مورد مزایای مصرف ماهی پرداخت و با اشاره به اینکه امگا ۳ ماهی نقش بسیار جدی را در کاهش بیماری های قلبی وعروقی در بدن بازی می کند خواستار توجه جدی خانواده ها به مصرف ماهی در سبد غذایشان شد.
خانم فیاضی داور این مسابقه ملاک انتخاب غذاهای برگزیده را استفاده از سبزیجات، بهترین پخت در نهایت سادگی، کمترین میزان سرخ کردنی برشمرد و گفت: با اشاره به رقابت بسیار سنگینی که بر این مسابقه حاکم بود خانم مهری باغستانی به عنوان نفر برتر این دوره معرفی شد

نفر برتر این دوره از مسابقات
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که روند استفاده از ماهی در سبد غذایی خانواده های رو به رشد باشد.
لازم به ذکر است در این جشنواره ۳۴ نفر شرکت کننده هنر خود را در پخت ماهی به نمایش گذاشتند. در این میان به ۶ نفر برتر جوایزی اهدا شد. که به نفرات دوم تا ششم از طرف مرکز بهداشت ودرمان شهرستان دستگاه تست قند خون اهدا شد.


منبع : شبکه اطلاع رسانی دانا