همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
بزرگترین بازار ماهی جهان در توکیو بین رودخانه سومیدا و مراکز خرید مجلل گینزا در مرکز توکیو یک بازار بزرگ عمده فروشی میوه، سبزی، گل و گوشت وجود دارد اما این بازار بیشتر به خاطر ماهی و غذاهای دریایی اش مشهور است هر روز بیش از 2000 تن غذای دریایی از این بازار عبور می کند. این بازار بزرگترین بازار ماهی و غذای دریایی دنیاست و هم چنین یکی از بزرگترین بازارهای عمده فروشی مواد غذایی از هر نوع.
اولین بازار ماهی توکیو به نام «Uogashi» در ساحل رودخانه نیهونباشی در قرن شانزدهم به عنوان محلی برای فروش ماهی های باقی مانده که توسط قلعه ادو (محل اقامت خانواده سلطنتی شوگان) خریده نمی شدند، افتتاح شد. در آن زمان توکیو با نام سابق خود ادو شناخته می شد. همان طور که شهر رشد می کرد این بازار ماهی هم به مقیاس بزرگتری توسعه می یافت. زلزله بزرگ کانتو در سال 1923 مرکز توکیو از جمله بازار ماهی نیهونباشی را ویران کرد، بنابراین بازار به منطقه «Tsukiji» منتقل شد. بازار جدید فعالیت خود را از سال 1935 آغاز کرد و از آن زمان یکی از محبوب ترین مقاصد توریستی شهر شد.
معروف ترین حراج این بازار ماهی تن است که این رقابت می تواند قیمت یک ماهی را تا چندهزار دلار بالا ببرد. در سال 2013 یک ماهی تن بلوفیش 489 تنی به قیمت باورنکردنی 1.76 میلیون دلار به فروش رسید. حراج در بازار داخلی اتفاق می افتد جایی که تنها نمایندگان عمده فروشی دارای مجوز می توانند فعالیت کنند. بازدیدکنندگان از ساعت 3 صبح آماده می شوند که بتوانند یکی از افراد خوش شانسی باشند که می توانند این حراج را از نزدیک ببینند. بازار بیرونی به روی همه باز است و مخلوطی از مغازه های عمده و خرده فروشی است که ابزارهای آشپزخانه ژاپنی، لوازم رستوران، موادغذایی و غذاهای دریایی می فروشند. مزایده از ساعت 5:30 صبح آغاز و 10 صبح تمام می شود. پس از آن که ماهی فروخته شد برش داده شده و برای فروش در یکی از مغازه های خرده فروشی درون بازار آماده می شود. برای ماهیان بزرگی مثل تن این فرآیند پیچیده تر است. ماهی تن یخ زده و اره ماهی اغلب با اره های بزرگ و ماهی تن تازه با چاقوهای طویلی که گاهی بیش از یک متر هستند بریده می شود
این بازار بیش از 400 نوع غذای دریایی مختلف از جلبک های دریایی ارزان تا خاویار بسیار گران قیمت، از ساردین های کوچک تا ماهی تن 300 کیلویی و حتی گونه هایی از نهنگ دارد. هر سال حدود 700000 تن غذای دریایی به ارزش 5.9 میلیارد دلار آمریکا در این بازار فروخته می شود. اواخر امسال این بازار به مقصد جدیدی در خلیج توکیو نقل مکان خواهد کرد و قرار است یک جاده از این منطقه توکیو به مناسبت آماده سازی برای المپیک 2020 عبور کند
|