همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
تأثير ماهي در پيشگيري و كنترل بيماريهاماهي و آبزيان با كاهش چربيهاي نامطلوب خون و حفظ تعادل فشار خون به سلامت قلب و عروق كمك كرده و از اختلالات قلبي- عروقي و سكتههاي قلبي و مغزي پيشگيري ميكنند. ماهي و آبزيان به علت دارا بودن اسيدهاي چرب امگا-3، در پيشگيري از ابتلا به سرطان مؤثر بوده و در جوامعي كه مصرف محصولات دريايي رواج بيشتري دارد درصد ابتلا به سرطان در بين افراد كمتر است. بيماريهاي التهابي مانند آرتريت روماتوئيد، روماتيسم و غيره از اختلالات دردناكي هستند كه موجب ناراحتي و رنج فراوان انسان ميشوند و امروزه شيوع گستردهاي در بين افراد، به خصوص سالمندان دارند. مصرف ماهي و آبزيان در پيشگيري از بيماريهاي التهابي و تسكين دردهاي ناشي از اين بيماريها مؤثر است. ماهي و آبزيان با داشتن تركيبات مفيد، در پيشگيري از آسم در كودكان، برونشيت و ساير عوارض ريوي در بزرگسالان اثرات مفيدي دارند. مصرف مداوم ماهي و آبزيان در تقويت ذهن و پيشگيري از اختلالات ذهني مانند ديمانس و آلزايمر مؤثر است. پيشگيري و درمان كم خوني: مصرف منظم ماهيهاي چرب به طور قابل توجهي ميزان آهن را افزايش ميدهد. اگر بدن به حدكافي ذخاير آهن نداشته باشد، كم خوني بروز ميكند. ماهي همانند گوشت قرمز، ولي به ميزان كمتر داراي آهن هِم ميباشد كه تا 30 بار زودتر از آهن موجود در منابع گياهي جذب ميشود. كمك به درمان پِسورِيازيس: پژوهشهاي مختلف نشان ميدهد خوردن روزانه 150 گرم ماهي چرب ميتواند علائم مربوط به بيماري پوستي مزمن (پِسورِيازيس) را كاهش دهد. پيشگيري از بيماريهاي قلبي:
|