صید لابستر نادر طلایی در شمال فرانسه

iranaqua، ایران آکوا ، شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصصین شیلاتی , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر , خور , استخدام , کاریابی , بازارچه , دانشگاه , تکثیر و پرورش , تخم چشم زده , امگا 3 , تیلاپیا

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران ، ایران آکوا ، iranaqua


صید لابستر نادر طلایی در شمال فرانسه

صید لابستر نادر طلایی در شمال فرانسه

یک ماهیگیر فرانسوی موفق به صید یک لابستر بسیار نادر طلایی رنگ شد

به نقل از راشا تودی، یک ماهیگیر موفق شد در شمال فرانسه یک لابستر بسیار نادر را صید کند.

این ماهیگیر یک لابستر طلایی رنگ را در نزدیکی جزیره سنت ریون به دام انداخت. با این حال، وی قصد ندارد از این لابستر غذا تهیه کند.

وی در مصاحبه‌ای گفت: «از آنجا که در تمام عمر خود تنها یکبار چنین موجودی را مشاهده خواهید کرد، نمی‌توان تصور کرد که آن در نهایت بر روی بشقاب سرو شود.»

بر اساس گزارش موسسه لابستر در دانشگاه مین، از هر 30 میلیون لابستر، تنها یک لابستر طلایی دیده می‌شود. این در حالی است که احتمال مشاهده لابسترهای آبی، یک در دو میلیون مورد است. در این میان، نادرترین گونه از لابسترها، لابسترهای آلبینو (سفید) است که احتمال یافتن آن یک در 100 میلیون است.

اکنون این لابستر به یک آکواریوم بزرگ در نزدیکی شهر سن-ملو فروخته شده است. مسئولان این آکواریوم اعلام کرده اند وضع سلامتی این لابستر مساعد است..




یک کارشناس اعلام کرد در سال جاری میلادی در آب‌های اروپا تعداد بیشتری از لابسترهای با رنگ روشن‌تر دیده شده اند. برخی از این لابسترها به رنگ آبی و برخی دیگر با سایه‌های نارنجی رویت شده اند.

این لابسترها به این دلیل نادر هستند که رنگ خارجی آن‌ها نمی‌تواند به عنوان استتار عمل کند و به این ترتیب، این موجودات در خطر حمله موجودات شکارچی قرار می‌گیرند. این کارشناس بر این باور است کاهش تعداد موجودات شکارچی، مانند مارماهی‌های بزرگ، در مناطقی که صید ماهی رایج است، موجب شده این لابسترهای نادر بیشتر رویت شوند.

وی گفت: «در صورتی که موجودات شکارچی کمتر باشند، احتمال به دام افتادن لابسترهای نادر نیز کاهش خواهد یافت.»



منبع : باشگاه خبرنگاران