همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
اکبر واقفی, a_vaghefi@yahoo.com
قزل آلای گوشت قرمز چگونه تولید میشود.
پاسخ مدیریت
نظر به تبادل اطلاعات و پاسخ به سوالات دوستان از همکاران و کارشناسان عزیزی که اطلاعات لازم در این زمینه را دارند خواستاریم که پاسخ سوالات و تجربیات خود را با دوستان به اشتراک قرار دهند.
فرستنده |
بیژن اندرزwww.iranaqua.ir۱۲ / ۱۲ / ۱۳۹۹ |
|
پيام | استاگزانتین نقش انتی اکسیدان کمبود باعث نوردنهای مغز ذخیره در سلولهای رنگدانه 60 میلی گرم در هفته روغن پالم اوکادو جلبکهایب گیاهان کلروفیل دار |
فرستنده |
حمید رضا مرادیwww.iranaqua.ir۱۲ / ۱۲ / ۱۳۹۹ |
|
پيام | جناب آقای واقفی با سلام؛ برای تولید رنگ قرمز در بافت بدن ماهی قزل آلا و فروش گرانتر آن، از رنگدانه آستازانتین (astaxanthin)ـ (این رنگدانه در روغن ماهی کاپلین،سریل،خرچنگ،میگووقزل آلای اروپایی و همچنین در برخی از جلبکها و مخمرها یافت میشود) استفاده میشود. البته لازم به ذکر است که بسته به شرایط محیطی و نوع تغذیه شدت این رنگ متفاوت است و از صورتی تا گلبهی دیده میشود. |