پایگاه اینترنتی ایران آکوا

پایگاه اینترنتی ایران آکوا

مرجع شیلاتی و ارتباط نزدیک و مستقیم علمی و تجاری بین کلیه فعالان در صنوف مختلف شیلات و آبزیان ایران و جهان اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران | شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصص , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر

مجید

ماهی خاویار چه نوع ماهییه ؟

پاسخ مدیریت

خاویار در واقع تخم ماهی است که از گونه‌های خاصی از ماهیان استخوان‌دار بزرگ دریایی به نام استورژن (Sturgeon) به دست می‌آید. استورژن‌ها ماهیانی هستند که در آب‌های شیرین و شور یافت می‌شوند و برخی از آن‌ها می‌توانند بسیار بزرگ و سنگین شوند. این ماهیان دارای انواع مختلفی هستند، اما نه همه‌ی آن‌ها برای تولید خاویار استفاده می‌شوند.

خاویار از نظر تجاری و غذایی بسیار ارزشمند است و به عنوان یک غذای لوکس شناخته می‌شود. بهترین و گران‌ترین خاویارها از گونه‌های خاصی از استورژن‌ها به دست می‌آیند که عبارتند از:

  1. بلوگا (Huso huso): تولیدکننده گران‌ترین خاویار. تخم‌های بزرگ و پرطعمی دارد.
  2. سویتر (Acipenser baerii): خاویار سیبری، با دانه‌های کوچکتر و طعم ملایم.
  3. اوسیترا (Acipenser gueldenstaedtii): دارای دانه‌های متوسط و طعم خاصی است.
  4. سواچا (Acipenser stellatus): خاویاری با دانه‌های ریزتر و طعم تیز.

کشورهایی مثل ایران، روسیه، و آذربایجان به خاطر تولید خاویار از استورژن‌های دریای خزر شناخته شده‌اند. با این حال، به دلیل برداشت بی‌رویه و آلودگی‌های زیست‌محیطی، جمعیت استورژن‌ها در بسیاری از مناطق کاهش یافته و در نتیجه تولید خاویار پرورشی افزایش یافته است تا بر دسترسی پایدار به این محصول لوکس کمک کند.


فرستنده

sdfdfsdf

۶ / ۳ / ۱۴۰۳

پيام sdfsdfsdf
دیدگاه خود را بیان کنید