همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مجید
پاسخ مدیریت
خاویار در واقع تخم ماهی است که از گونههای خاصی از ماهیان استخواندار بزرگ دریایی به نام استورژن (Sturgeon) به دست میآید. استورژنها ماهیانی هستند که در آبهای شیرین و شور یافت میشوند و برخی از آنها میتوانند بسیار بزرگ و سنگین شوند. این ماهیان دارای انواع مختلفی هستند، اما نه همهی آنها برای تولید خاویار استفاده میشوند.
خاویار از نظر تجاری و غذایی بسیار ارزشمند است و به عنوان یک غذای لوکس شناخته میشود. بهترین و گرانترین خاویارها از گونههای خاصی از استورژنها به دست میآیند که عبارتند از:
- بلوگا (Huso huso): تولیدکننده گرانترین خاویار. تخمهای بزرگ و پرطعمی دارد.
- سویتر (Acipenser baerii): خاویار سیبری، با دانههای کوچکتر و طعم ملایم.
- اوسیترا (Acipenser gueldenstaedtii): دارای دانههای متوسط و طعم خاصی است.
- سواچا (Acipenser stellatus): خاویاری با دانههای ریزتر و طعم تیز.
کشورهایی مثل ایران، روسیه، و آذربایجان به خاطر تولید خاویار از استورژنهای دریای خزر شناخته شدهاند. با این حال، به دلیل برداشت بیرویه و آلودگیهای زیستمحیطی، جمعیت استورژنها در بسیاری از مناطق کاهش یافته و در نتیجه تولید خاویار پرورشی افزایش یافته است تا بر دسترسی پایدار به این محصول لوکس کمک کند.
فرستنده |
sdfdfsdf۶ / ۳ / ۱۴۰۳ |
|
پيام | sdfsdfsdf |