همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
معاون شيلات استان لرستان گفت: صادرات عمده ماهي در استان، انجام نميشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،منطقه لرستان، مهرداد مرادي در اولين جلسه ميز تخصصي شيلات که در اتاق بازرگاني و صنايع و معادن خرم آباد، برگزار شد، با اشاره به شروع توليد ماهي از سال 73 در اين استان، افزود: 16 درصد ماهي کشور در لرستان توليد مي شود که معادل14 هزار و 731 تن است.
وي بيان داشت: استان لرستان با توليد 11 هزار و885 تن ماهي سردآبي که بيش از13درصد توليد ماهي کشور را در بر ميگيرد، در جايگاه نخست کشوري قرار دارد.
مرادي، افزود: متاسفانه عليرغم توليد عمده ماهي در استان، تاکنون صادرات عمدهاي از استان انجام نشده و فقط توانستهايم ماهيان گرم آبي را به کشور عراق صادر کنيم که آن هم از طريق بازرگانان خارج از استان صورت گرفته است.
وي، عدم وجود صنايع تبديلي در استان را اصليترين مشکل صادرات ماهي، عنوان کرد و گفت: ماهي از جمله محصولاتي است که قابليت فساد پذيري بالايي دارد، نبود صنايع تبديلي از قبيل بسته بندي و فرآوري مناسب، مانع بزرگي در صادرات اين محصول محسوب ميشود.
معاون شيلات استان لرستان، همچنين به توليد بالاي ماهي در شهرستان دورود اشاره کرد و افزود: برگزاري ميز تخصصي ماهي در اين شهرستان که قطب ماهي استان است، ميتواند راهگشاي بسياري از مشکلات موجود باشد.
وي در پايان بر ضرورت ايجاد بازارچههاي عرضه مستقيم آبزيان در شهرستانهاي خرم آباد و بروجرد تاکيد کرد.
اصليترين مشکل صادرات، نبود صنايع تبديلي است