همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره تعاونی آبزیان شوشتر نسبت به تلفات زیاد یک گونه ماهی در استخرهای پرورش ماهی این منطقه هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، عبدالامیر پور افشاری شامگاه یکشنبه در نشست مشترک استاندار خوزستان با سرمایهگذاران و فعالان عرصههای کشاورزی، صنعت و خدمات اظهار داشت: در حال حاضر تلفات گونه ماهی "فیتوفاگ" بسیار زیاد شده و همچون سال گذشته پیش بینی میشود که در مهرماه گونه "کپور" دچار تلفات زیاد باشد که در این صورت آبزی پروران به معنای واقعی نابود خواهند شد.
به گفته وی، ورود فاضلاب شهری و بیمارستانی به شاخه گرگر یکی از دلایل تلفات آبزیان طی دو سال اخیر است و این در حالی است که به گفته مسئولان ذیربط،80 درصد عملیات اجرایی تصفیه خانه فاضلاب شوشتر انجام شده و برای تکمیل و بهرهبرداری نیازمند تکمیل اعتبار است.
این فعال بخش آبزی پروری در خوزستان تاکید کرد: اگر ورود فاضلاب های شهری و خانگی و بیمارستانی تصفیه نشده به رودخانه گرگر متوقف شود، پرورش ماهیهای شوشتر جان دوبارهای خواهند گرفت.
پورافشاری دیگر مشکل آبزی پروران شوشتر را کاهش دبی رودخانه عنوان کرد و گفت: پس از مسدود شدن پل آبشارها به دليل ریزش از دو سال پیش تاکنون در محل بند میزان دریچههایی تعبیه شد و آب را بستند از این رو حجم دبی آب ورودی به شاخه گرگر به شدت کاهش یافت به حدی که برای خودپالایی با وجود حجم زیادی فاضلاب که به آن میریزد کافی نیست.
به گفته وی، آب و برق و سازمان میراث فرهنگی هر کدام حل مشکل پل آبشارها به دیگری پاس میدهند.
پورافشاری تصریح کرد: در سال زراعی 87-88 از هر هکتار مزرعه پرورش ماهی حدود 6 تن برداشت شد این در حالی است که سال گذشته به دلایل گفته شده 50 درصد تلفات در همه مزارع شوشتر ایجاد شد و هنوز هم دلیل مشخصی برای این تلفات اعلام نشده است.
وی تاکید کرد: مرکز تحقیقات آبزی پروری جنوب و اداره کل شیلات استان در جریان تلفات هر ساله آبزیان پرورشی در شاخه گرگر شوشتر هستند اما هنوز دليل قطعی این مسئله را اعلام نکردهاند.
آبزی پرور نمونه کشور در سال 87، دیگر مشکل فعالان این عرصه را نبود بازاریابی برای تولیدات عنوان کرد و گفت: تنها بازار هدف ما عراق است که اگر اشباع شود قیمتها به شدت کاهش مییابد و امکان صادرات به دیگر کشورها را نداریم.