همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مديرعامل اتحاديه سراسري تكثير، پرورش و صادرات آبزيان اعلام كرد: توليد سالانهي محصولات شيلاتي و آبزيان ايران به هفتصد هزار تن رسيده است كه تا سه ميليون تن (بيش از چهار برابر) قابل افزايش است.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، ارسلان قاسمي افزود: صادرات اين بخش هم به بيش از يكصد ميليون دلار رسيده است و حتي كشورهايي كه براي تحريم ايران تلاش ميكنند، محصولات آبزي ايران را با منت خريداري ميكنند.
وي با بيان اينكه طبق برنامهي پنجم قرار است توليد محصولات شيلاتي به يك ميليون تن در سال افزايش يابد، گفت: باور و اعتقاد ما اين است كه در اين پنج سال ميتوانيم تا سقف سه ميليون تن هم برسيم، اگر هزينهي تسهيلات بانكي و شبكهي توزيع، ساماندهي شود.
قاسمي اظهار كرد: متاسفانه سيستم سلف خري و دلاري غيرضروري باعث افزايش قيمت تمامشدهي محصولات آبزي و ماهي براي مصرفكننده نهايي ميشود و هر كيلوگرم ماهي قزلآلا كه با نرخ سه هزار تومان از توليدكننده خريداري ميشود با عبور از مسير دلالي و واسطههاي غيراقتصادي تا 5500 تومان هم ميرسد و به راحتي قابل كاهش است.
مدير عامل اتحاديه سراسري تكثير، پرورش و صادرات آبزيان با بيان اينكه دلالي سالم مورد تاييد ماست، گفت: مصرف سرانهي ماهيان و محصولات شيلاتي در ايران را 6.5 كيلوگرم است، در حالي كه ميانگين جهاني آن به 14 كيلوگرم و در ژاپن و اسپانيا هم تا 100 كيلوگرم ميرسد.
قاسمي با بيان اينكه ماهي، پروتئين سريعالفساد است، افزود: وقتي ماهي منجمد ميشود، كيفيت خود را حفظ ميكند و اميدواريم با همكاري مراكز توزيع، فاصله توليد تا مصرف نهايي هم كمتر شود و گوشت ماهي جذاب، تحويل مشتري شود.
وي بر ضرورت ترويج مصرف ماهي تاكيد كرد و گفت: تنوع غذاهاي توليدي با گوشت سفيد ماهي حداقل تا 350 نوع هم ميرسد، اما در ايران اين تنوع تكرقمي و محدود به سه تا پنج مورد است و بايد هنر پخت غذا با ماهي در كشور بيشتر شود كه اميدواريم صداوسيما هم در اين باره تلاش كند