همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری فارس: معاون صیدو صیادی شیلات خوزستان آلودگی و شوری آب اروندرود را دو علت اصلی کاهش ماهی محلی "صبور" عنوان کرد
محمد حسنزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس : اثر گذاری این عوامل منفی و تاثیرگذاری محیط، در تکثیر ماهی محلی صبور، باعث افزایش قیمت این ماهی و به هم خوردن عرضه و تقاضای آن شده است.
وی نوسانات شدید قیمت داخلی آبزیان، قاچاق صید، عوامل طبیعی مثل کاهش دبی آب رودخانهها را از مشکلات دیگر بخش صیادی استان خوزستان نام برد.
حسن زاده گفت: قیمت ماهی تابعی از عرضه و تقاضا است، دربسیاری از فصول صید قانونی، قیمت ماهی متعادل است ولی درمواقع ممنوعیت صید، چون عرضه کم میشود قیمت ها بالا میرود.
معاون صید و صیادی شیلات خوزستان با اشاره به اینکه افزایش قیمت سوخت لنجها تاثیر زیادی در افزایش قیمت ماهی نداشته است گفت: با وجود افزایش قیمت سوخت گازوییل از 165ریال به ازای هر لیتر به یکهزار و 500 ریال تاثیر زیادی روی قیمت فروش آبزیان در منطقه نداشته است.
حسنزاده ادامه داد: قاچاق صید از دیگر معضلات صنعت صیادی در خوزستان است، متاسفانه برخی شناورها اقدام به قاچاق صید و فروش ماهی به کشورهای همجوار میکنند که این امر در افزایش قیمت ماهی بی تاثیر نیست.
معاون صید و صیادی اداره کل شیلات استان خوزستان صید ماهی توسط شناورهای عراقی به ویژه درفصل ممنوعیت صید را از دیگر مشکلات صنعت صیادی در خوزستان نام برد.
وی افزود: صیادان عراقی بدون توجه به قوانین و مقررات مرزی، صید غیرقانونی را تشدید کردهاند و حتی صیادان این کشور فصل تکثیر و تخم ریزی ماهیان را نیز نادیده گرفته و اقدام به صید در مواقع ممنوعیت صید میکنند.
حسن زاده گفت: صیادان عراقی با صید بی رویه خود، تکثیر طبیعی آبزیان را با مشکل مواجه کرده است این درحالی است که تعداد شناورهای عراقی روز به روز درحال افزایش است.
وی تاکید کرد: فشار ناوگان صیادی استان بر روی صیدگاههای خوزستان زیاد شده و طبعاً مدیریت صید بسیار سخت شده است، این فشار و به تبع آن صید بی رویه آبزیان، تبعات منفی برای استان در پی خواهد داشت که شاید آثار منفی صید بی رویه تا 10 سال آینده در کاهش شدید آبزیان نمایان شود.
سالانه حدود 52هزار تن انواع آبزیان از صیدگاههای شمال غرب خلیج فارس صید میشود