همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری فارس: مدیرکل شیلات سیستان گفت: به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا، 150 نفر از بانوان شهرستان زابل، طبخ آبزیان را آموزش دیدند
به گزارش خبرگزاری فارس از زابل، حسن خمر پیش از ظهر امروز در کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در هنرستان دخترانه فجر زابل اظهار داشت: با توجه به ارزش غذایی گوشت آبزیان (ماهی و میگو) و نقش آنها در افزایش سلامتی مردم و با هدف فرهنگ سازی مصرف آبزیان، دوره آموزش طبخ آبزیان برگزار شد.
وی افزود: ماهی به عنوان یک فرآورده بسیار با ارزش و پر طرفدار از جایگاه ویژهای در سبد غذایی مردم برخوردار است.
مدیرکل شیلات سیستان ادامه داد: به دلیل داشتن مواد پروتئینی، ویتامینها و چربی غیر اشباع شده (امگا سه)، آبزیان در رژیم غذایی انسانها به عنوان یک وعده غذایی ایدهآل محسوب میشوند و در مقایسه با سایر گوشتها بسیار راحت الهضم هستند.
خمر بیان کرد: در این دوره آموزشی دو روزه، تعداد 150 نفر از بانوان شهرستان زابل که بیشترشان مربیان حرفهوفن و کارکنان ادارات هستند زیر نظر مربی اعزامی از شیلات ایران با روشهای جدید انواع طبخ آبزیان آشنا شدند.
وی افزود: این دورهها در تمام شهرهای استان برگزار میشود و از ابتدای سالجاری تاکنون 380 نفر روز شیوههای عملی طبخ آبزیان را فرا گرفتهاند و تا پایان سال تعداد هزار نفر روز در این دورهها شرکت خواهند کرد.
مدیرکل شیلات سیستان خاطرنشان کرد: این دوره آموزشی با همکاری آموزش و پرورش زابل برگزار شده است.
خمر یادآور شد: از آنجایی که آموزش و پرورش بهترین محل برای فرهنگ سازی بوده بنابراین دوره آموزشی مذکور از این مکان آغاز شده چرا که در تأثیر و فرهنگ سازی و نیز ترویج مصرف آبزیان بسیار مؤثر است.
وی گفت: در این دوره آموزشی، هشت نوع غذا به صورت تئوری و عملی توسط مربی آموزش داده میشود.
مدیرکل شیلات سیستان تأکید کرد: به تمام شهروندان توصیه میشود، سه بار در هفته از آبزیان در برنامه غذایی خود استفاده کنند