همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سرپرست امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از مطالعات احداث بازارچه مدرن و استاندارد ویژه عرضه محصولات آبزی پروری در تبریز خبر داد
خبرگزاری مهر، محمد صمدزاده اظهار داشت: مطالعات احداث بازارچه مدرن و استاندارد ویژه عرضه محصولات آبزی پروری در تبریز انجام شده و موضوع راه اندازی آن با مدیریت امور سرمایه گذاری شهرداری تبریز در حال مذاکره و پی گیری می باشد و در کنار این بازارچه رستورانی هم به منظور عرضه غذاهای دریایی در نظر گرفته شده است.
به گفته صمدزاده، برنامه ریزی برای تولید 50 تن ماهی خاویاری در آذربایجان شرقی تا پایان سال 94 انجام شده است.
وی از برنامه های جهادکشاورزی استان جهت افزایش تولید ماهیان خاویاری خبرداد و گفت: برای سالجاری تولید 1.5 تن و تا پایان برنامه پنجم توسعه در سال 1394 تولید 50 تن ماهی خاویاری برنامه ریزی شده است.
صمدزاده از برنامه افزایش تولید ماهی خوراکی در استان تا پایان برنامه پنجم توسعه خبرداد و با اشاره به اینکه در 388 مزرعه ماهی استان سه هزار و 758 تن ماهی تولید شد، گفت: در افق چشم انداز توسعه، تولید شش هزار تن ماهی پیش بینی شده است.
وی برنامه تولید ماهیان زینتی را برای سالجاری دو میلیون و 700 هزار قطعه اعلام کرد و ادامه داد: این میزان تا پایان برنامه توسعه پنجم به چهار میلیون قطعه خواهد رسید.
سرپرست امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی همچنین از افزایش مصرف سرانه ماهی در استان از5/4 کیلوگرم به شش کیلوگرم تا پایان برنامه پنجم توسعه خبرداد و گفت: با بالا بردن آگاهی های عمومی در خصوص فواید مصرف ماهی درصدد افزایش مصرف ماهی در جامعه هستیم.
وی ظرفیت فرآوری محصولات آبزی پروری را در دو واحد فرآوری استان، هزار تن اعلام کرد و گفت: با ایجاد واحدهای جدید این ظرفیت افزایش می یابد.
صمدزاده فراهم کردن زیرساختهای مورد نیاز جهت توسعه آبزی پروری، ساماندهی تشکلهای موجود و ارتقای بهره بروری شیلات را از اهداف برنامه ریزی شده سازمان برشمرده و افزود: مطالعات لازم برای پرورش ماهیان زینتی در پارک بزرگ تبریز، ایجاد مزرعه الگویی در دانشگاه مراغه و مجتمع آموزشی شهید سرداری جهاد کشاورزی و افزایش مکانیزاسیون کشاورزی از طرح های شاخص در حال اجرا در استان هستند.
وی همچنین از مطالعه صورت گرفته در خصوص مکان یابی حفر 300 حلقه چاه در حاشیه رود ارس با انتظار تولید سه هزار تن ماهی در مجموع و ماهی دار کردن 700 استخر دو منظوره کشاورزی با انتظار تولید سه هزار و 500 تن ماهی در سال خبر داد