همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری فارس: رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران از اختصاص 10 میلیارد تومان برای حفاظت از اکوسیستمهای آبی کشور خبر داد
خبرگزاری فارس از انزلی، عباسعلی مطلبی عصر امروز در حاشیه همایش ملی آبزیپروری ایران در جمع خبرنگاران در هتل نرگس زیباکنار با اشاره به وضعیت آلودگی میکروبی دریای خزر در حوزه ایران اظهار داشت: در صید ماهیان در شمال و جنوب کشور مشکلی وجود ندارد و ماهیان صید شده فاقد آلودگی میکروبی هستند.
وی، ورود آلایندههای صنعتی به دریا در جنوب کشور و مواردی از آلودگیهای صنعتی ناشی از فعالیتهای نفتی و کشاورزی و ورود سموم به خزر را به عنوان نمونههایی از آلودگیهای قابل مشاهده عنوان کرد.
این مسئول با تاکید بر اینکه باید از ورود هر گونه فاضلابهای صنعتی و خانگی کشاورزی به اکوسیستمهای آبی جلوگیری کرد، بیان داشت: باید در زمینه تصفیه فاضلابهای صنعتی و خانگی و جایگزین کردن مبارزه بیولوژیک با آفات دقت لازم به عمل آید.
وی، توجه و دقت به استفاده بهموقع و به میزان استاندارد از سموم مجاز قبل از آغاز بارندگیها به منظور جلوگیری از ورود سموم مزارع به رودخانهها و دریاها را مورد تاکید قرار داد.
به گفته مطلبی، ایستگاههای پایش آلودگی چهار نوبت در سال پایش و نظارت دارند و بالغ بر 10 میلیارد تومان برای حفاظت از اکوسیستمهای آبی اعتبار درنظر گرفته شده است.
وی درباره وجود آلودگی فلزات سنگین در ماهیان عنوان داشت: هنوز این مورد به صورت معناداری نیست و باید تمام جوانب را برای حفاظت از محیط زیست رعایت کنیم تا بتوانیم آبزیپروری پایدار داشته باشیم.
رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران، استفاده از ظرفیت کشور برای آبزیپروری را 25 درصد ذکر کرد و اذعان داشت: طبق اهداف کمی برنامه پنجم توسعه در تلاش هستیم تا به تولید حدود یکمیلون و 600 هزار تن انواع آبزیان برسیم و سرانه مصرف ماهی در ایران را 13 کیلو برای هر نفر برسانیم.
وی، تدوین جامع نقشه راه توسعه آبزیان را یکی از برنامههای مهم شیلات برای توسعه آبزیپروری در کشور عنوان کرد