همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
پرورش میگوی بزرگ آب شیرین در یزد نیازمند حمایت بیشتر
مدیر شیلات و آبزیان استان یزد با مستعد خواندن برخی از مناطق استان برای میگوی بزرگ آب شیرین موسوم به میگوی روزنبرگی، خواستار حمایت بیشتر مسئولان استان در این خصوص شد.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه یزد، "محمد علی مبینی" تصریح کرد: پرورش میگو"ماکرو براکیوم روزنبرگی" یا میگوی بزرگ آب شیرین در بعضی از مناطق استان که از آب و هوای گرم برخوردار هستند، امکانپذیر است و در همین راستا نیز تاکنون در شهرستانهای خاتم، ابرکوه و طبس اقداماتی در جهت پرورش این نوع میگو صورت گرفته که نتایج مطلوبی نیز بدست آمده است.
وی با اشاره به شرایط پرورش میگو در آبهای گرم و حساس بودن این آبزی به آب سرد، خاطرنشان کرد: کویری بودن استان و تغیرات آب و هوای در شبانه روز خصوصاً روزهای گرم و شبهای سرد باعث میشود تا صدمات و تلفات جبران ناپذیری به میگوها زده شود و لیکن اگر حمایتهای بیشتری در این زمینه صورت گیرد میتوان با احداث حوزچههای مدور و سرپوشیده، با تراکم بالا نسبت به رهاسازی لارو این میگو که بیشترین تقاضا برای پرورش را به خود اختصاص داده است، اقدام کرد.
مدیر شیلات استان یزد ویژگیهای این نوع میگو را توقع غذایی پایین، تکثیر و پرورش آسان، رسیدن به اوزان بالای 70 گرم در یک دوره شش ماهه پرورش، رشد سریع، قابلیت پرورش در آب شیرین و لب شور، قابلیت پرورش توام با ماهیان، قابلیت رسیدگی جنسی در استخرهای پرورش، مقاومت در شرایط محیطی نسبت به سایر گونهها و رژیم غذایی همه چیزخوری عنوان کرد.
مبینی در پایان همچنین یادآور شد: تمامی مناطق گرمسیری و نیمه سردسیری کشور مستعد پرورش این گونه با ارزش است