همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عبدالمجید مقصودی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هرگونه تقویت و ارتقاء خودسرانه و بدون مجوز توسط صیادان در شناورها خلاف قانون بوده و به صیادان توصیه میشود از این کار جدا خودداری کنند.
وی با اشاره به اینکه با انجام چنین کاری، امکان فعالیت دریانوردی و صیادی قانونی را از آنها سلب می شود، افزود: این کار به تازگی توسط صیادان و مالکان شناورهای صیادی زیاد شده است.
مقصودی درباره دلایل جلوگیری شیلات از این اقدام، افزود: همانطور که قوانینی برای خودروها است و صاحبان آنها طبق قانون اجازه تغییرات در بدنه، رنگ و غیره ندارند، شیلات نیز بر خود وظیفه میداند که به منظور ساماندهی هرچه بهتر از این کار جلوگیری کند.
سرپرست معاونت صید و بنادر صیادی شیلات با تاکید براینکه هرگونه تغیر در اندازه و ساختار شناورها باید با هماهنگی ادارات مرتبط انجام شود، تاکید کرد: هرگونه تغییر در شناورها توسط دستگاههای مرتبط با سازمان بنادر و دریانودری، به عنوان متولی اجرای قوانین دریانوردی کشور، مانع از فعالیت آن شناور میشود.
وی در اداره کل شیلات استان با اشاره به یکی دیگر از دلایل جلوگیری از این کار، بیان کرد: اخلال در تردد ایمن، یکی از مهمترین دلایل جلوگیری ارگانهای مربوطه از این اقدام است.
مقصودی با تاکید براینکه هیچ استثنایی در برخورد قانونی با صیادان متخلف در این موراد نیست، گفت: متأسفانه مشاهده شده برخی از صیادان بدون هماهنگی با سازمان بنادر و دریانوردی و شیلات این تغییرات انجام دادهاند که در نهایت قوانین و مقررات دریایی مانع از فعالیتهای آنها در دریا شده است.
وی تاکید کرد: امکان صدمه زدن توسط شناورها با افزایش اندازه، به بستر و آبزیان یک منطقه است.
سرپرست معاونت صید شیلات هرمزگان با اشاره به شرایط لازم جهت اخذ مجوزهای صیاد، خاطرنشان کرد: تمدید و صدور مجوز از سوی شیلات استان مستلزم اخذ تاییدیه و پراونههای لازم از سازمان بنادر و دریانوردی بوده و تایید شناورهای صیادی برای اخذ مجوز صید از سوی شیلات کافی نیست.
وی با بیان اینکه تغیرات انجام شده در شناورهای صیادی عمدتا بدون هماهنگی اعمال میشود، گفت: این عمل علاوه بر مغایر بودن با قوانین و مقررات وضع شده، مشکلات در تردد ایمن نیز ایجاد می کند