همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
تولید آبزیان لرستان 20 هزار تن است
(ایسنا)، منطقه لرستان، مهرداد غضنفری امرایی در جمع خبرنگاران بیان کرد: برنامههای کاری خود را در هفت محور دنبال خواهیم کرد که اولویت اول بهبود منابع آب و خاک استان از طریق تجهیز، نوسازی و یکپارچهسازی اراضی، راهاندازی ایستگاههای پمپاژ معطل و توسعه سیستمهای آبیاری تحت فشار است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: برنامههای کاری خود را در هفت محور دنبال خواهیم کرد
وی اضافه کرد: بهبود وضعیت مکانیزاسیون از نظر درجه و ضریب آن با جایگزینی ناوگان فرسوده و ورود ماشینآلات، دستگاههای جدید و سایر دنبالهبندها و ادوات مدرن به بخش کشاورزی از دیگر اقدامات است.
مهندس غضنفری امرایی ادامه داد: افزایش تولیدات دامی و آبزیان از دیگر اهداف بوده که در این راستا طرحهای زیادی مدنظر است، احداث واحد صنعتی، ایجاد طرح تعادل دام و مرتع، پیگیری طرحهای احداث شده قبلی به منظور ساماندهی آنهاست.
رئیس جهاد کشاورزی لرستان افزود: در حال حاضر ظرفیت تولید آبزیان استان20 هزار تنی بوده که با مطالعاتی که انجام شده زمینه 50 هزار تن دیگر فراهم شده و در صورت تأمین اعتبار به مرحله اجرا میرسد؛ البته مباحث زیست محیطی آن نیز باید در نظر گرفته شود. مکانیزه کردن طرحهای شیلاتی نیز مدنظر است.
وی گفت: افزایش تولید محصولات باغی از طریق جایگزینی باغاتی که از نظر ثمردهی کیفیت آنها پایین آمده، یکجا کاری باغات در حاشیه رودخانهها و اراضی شیبدار و مکانیزه کردن آنها نیز در برنامه کاری سازمان خواهد بود.
غضنفری امرایی تصریح کرد: توجه ویژه به بیمه محصولات کشاورزی از دو منظر تنوع گسترش محصولات و توجه به بیمه درآمدی از آرمانهای سازمان بوده، بیمه هزینهای انصاف نبوده و باید دورنمای تولید و درآمد صورت بگیرد نه هزینهای که صورت گرفته است.
رئیس جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: توسعه صنایع تبدیلی، تکمیل و گسترش آن به منظور تکمیل پروسه تولید در جهت ایجاد اشتغال و ارزش افزوده برای افزایش درآمد از دیگر اقدامات است که در این راستا بررسی جامعی در زمینه مکانیابی این صنایع یکی از چالشهای پیشرو بوده و گاهاً دیده میشود تولید محصول در یک نقطه ،اما استقرار صنعت تبدیلی آن در جایی دیگر است که این به صرفه نیست و باید با بالا بردن سطح منفعت واحدهای از قبل احداث شده این مشکل را مرتفع کرد.
وی یادآور شد: امید میرود با حمایت مجموعه وزارت و استاندار عملگرای استان بتوانیم این اهداف سازمان را به اجرا درآوریم