همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
32 سد خاکی در استان زنجان وجود دارد
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان از وجود 32 سد خاکی در استان زنجان خبر داد
صیادبورانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به آغاز رها سازی ماهیان گرمابی در سدهای استان اظهار کرد: ماهیان گرمابی پرورشی شامل انواع کپور ماهیان، علفخوار، سر گنده، کپور نقرهای و کپور معمولی در فصول گرم سال و در آبی با دمای متوسط 28 درجه سانتیگراد رشد پیدا میکنند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر محصولات آبزی به علت پایین بودن قیمت تمام شده از توجیه اقتصادی مناسبی برخوردار هستند، اضافه کرد: در استان زنجان هر ساله از ابتدای اسفند ماه سدهای خاکی استان از طریق مزایده در اختیار علاقهمندان و واجدان شرایط قرار میگیرد، تا اشتغالزایی در این زمینه صورت گیرد.
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد 32 سد خاکی در استان زنجان وجود دارد، اضافه کرد: مساحت این سدها یک هزار و 300 هکتار بوده و بیش از یک هزار و 680 تن ماهی گرمابی در آنها تولید میشود.
این مسئول با اشاره به اینکه در سدهای استان برای 150 نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی شده است، اضافه کرد: درآمد 90 میلیارد ریالی در این بخش حاصل تلاش و فعالیت این افراد است.
صیادبورانی در بخش دیگری از سخنان خود به رها سازی بچه ماهی گرمابی در سدهای استان از اسفند ماه امسال نیز خبر داد و گفت: این عمل تا اواسط فروردین ماه ادامه پیدا میکند.
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان در ادامه سخنان خود با تاکید بر عدم رهاسازی ماهی قرمز در منابع آبی استان افزود: به علت اینکه ماهی قرمز شب عید بدون هماهنگی با شیلات و دامپزشکی وارد استان شده و از وضعیت سلامت ماهیها اطلاع درستی در دست نیست، از همین رو از انتقال ماهیها به سدهای خاکی و رودخانههای استان که انواع آبزیان پرورشی وجود دارد، جلوگیری شود.
وی همچنین بر نحوه نگهداری ماهی قرمز شب عید نیز اشاره داشت و گفت: توصیه میشود، شهروندان پس از خرید این نوع ماهیها حتما با استفاده از نمک طعام (به ازای هر لیتر آب یک قاشق غذاخوری نمک به مدت 20 دقیقه) نسبت به ضدعفونی آنها اقدام کنند