همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
(ایسنا) منطقه کرمانشاه، حمزه رستمپور اظهارکرد: سازمان شیلات ایران در نظر دارد میزان تولیدات شیلاتی را از طریق منابع آبزیپروری افزایش و میزان بهرهبرداری از منابع دریایی را کاهش دهد
معاون سازمان شیلات ایران تمام فعالیتهای شیلاتی کشور را به نوعی پدافند غیرعامل دانست و گفت: احداث استخر پرورش ماهی در نقطه صفر مرزی بهترین نوع اتخاذ پدافند غیرعامل است که این اتفاق در شهرستان قصر شیرین استان کرمانشاه رخ داده است.
وی صادرات آبزیان به کشور عراق را یک امتیاز بزرگ عنوان و اظهار کرد: از آنجاکه ممکن است بازار رقابتی به علت صادرات سایر کشورها در این منطقه به وجود آید، لازم است تا نسبت به فرآوری محصولات شیلاتی تولید شده در کشور تمهیداتی اندیشیده شود.
رستمپور پتانسیلها و ظرفیتهای استان کرمانشاه در زمینه تولید محصولات آبزی را منحصر به فرد دانست و افزود: با توجه به شرایط موجود به نظر میرسد استان کرمانشاه این توان را دارد که امسال بر اساس برنامههای پیشبینی شده حتی بیشتر از 17 هزار تن محصولات شیلاتی را تولید کند.
به گفته رستمپور در شرایط کنونی که استان کرمانشاه به عنوان قطب کشاورزی مطرح شده و پتانسیلهای ویژهای در زمینه تولید محصولات شیلاتی دارد، وجود بیکاری در عرصه شیلات به هیچ عنوان در این استان معنی ندارد.
معاون سازمان شیلات ایران افزود: استان کرمانشاه توانسته به یکی از استانهای شیلاتی شاخص کشور در حوزه محصولات شیلاتی تبدیل شود.
وی گفت: شاید به جرات بتوان گفت که میزان تولیدات سالانه استان کرمانشاه معادل تولیدات 10 استان غیر ساحلی کشور است