همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
پاسندیˈ در گفت و گوی خبری اظهار کرد: میزان تولید ماهیان گرمابی در سال جاری 17 هزار و 600 تن است.
به گفته وی، این میزان ماهیان گرمابی در سطح هفت هزار و 600 هکتار از مزارع پرورش ماهی استان تولید شده است.
پاسندی با اشاره به گونه های ماهیان گرمابی تولیدی گلستان خاطرنشان کرد: در استان انواع ماهیان فیتوفاک، کپور و آمور تولید می شود که 80 درصد ماهیان تولیدی استان از گونه فیتوفاک و 10 درصد کپور و مابقی آمور و سرگنده است.
وی متوسط میزان تولید در واحد سطح را سه تن ذکر کرد و افزود: تعداد یک هزار و 891 نفر به طور مستقیم در مزارع ماهیان گرمابی استان مشغول به فعالیت هستند.
پاسندی افزود: گلستان مقام چهارم را در تولید ماهیان گرمابی استان داراست و در کشور در سال گذشته 170 هزار تن از انوع ماهیان گرمابی تولید شده است.
مدیرکل شیلات گلستان با بیان این که ماهیان گرمابی تولید استان در چهار بازار گمیشان، بندرترکمن، گرگان و گنبدکاووس عرضه می شود، افزود: مازاد نیاز استان نیز در دو استان مازندران و تهران توزیع می شود.
مدیرکل شیلات گلستان در ادامه از بازدید کارگروه علمی تخصصی و مستندسازی شیلات استان از مزارع سردآبی قزل آلا در شهرستان علی آبادکتول خبر داد.
مهندس پاسندی گفت: این بازدید با هدف آشنایی هر چه بیش تر اعضای این کارگروه با مراحل پرورش ماهیان سردآبی انجام شده است.
وی افزود: در این بازدید اعضای کارگروه علمی تخصصی و مستندسازی شیلات استان با مراحل مختلف تکثیر ماهی قزل آلا در مزارع سردآبی این شهرستان آشنا شدند.
ˈعلی رضایی شیرازیˈ دبیر این کارگروه نیز در این بازدید گفت: به منظور معرفی و آشنایی اعضاء کارگروه با پتانسیل های بخش شیلات بازدیدهای مختلف از مزارع و کارگاه های سطح استان در دستور کار قرار گرفته است.
اعضای کارگروه علمی تخصصی و مستندسازی شیلات گلستان شامل 13 نفر از کارکنان بخش های مختلف شیلاتی مانند معاونت ها، شهرستان ها و کارگاه های تکثیر و پرورش استان است