همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
تیم فنی فائو برای ارزیابی فوری نیازهای فنی سازمان شیلات ایران در بخش های اجرایی و تحقیقاتی 23 و 24 بهمن ماه سال جاری از فعالیت های شیلاتی ایران بازدید کردند
این تیم متشکل از ناکوزی نماینده موقت فائو در تهران، پیرومانینی کارشناس ارشد شیلاتی در دفتر نمایندگی فائو در قاهره و ساندرو لواتللی کارشناس ارشد بخش آبزی پروری فائو در رم بوده است.
تیم فائو در نخستین روز از حضور خود در تهران با حسن صالحی معاون وزیر و رییس سازمان شیلات و معاونین و مدیران کل در خصوص هدف کلی مامویت فائو در ایران و ارزیابی فوری از نیازهای فنی شیلاتی در بخش های اجرا و تحقیقات و تلاش برای همکاری در زمینه رفع این نیازها با پیش بینی منابع مالی مورد نظر از کمک کننده های مالی برای سال 2014 و سال های بعد از آن مذاکره کردند.
مبنای ارزیابی تیم فنی فائو مفاد پروژه تدوین شده فی مابین فائو و شیلات ایران مربوط به سال 2009 میلادی در چارچوب UTF است که بدلیل محدودیت منابع ارزی امکان اجرای مفاد آن تاکنون میسر نشده است.
حسن صالحی رئیس سازمان شیلات ایران ضمن تشکر از رویکرد مثبت فائو برای شناسایی نیازهای فنی شیلاتی و ارایه راهکارهای لازم برای اجرایی شدن آن ها از اعضای هیات فائو به خاطر پیش بردن مسایل فی مابین به سمت تدوین راهبرد استراتژیک به سیاست ها و اهداف کلی شیلات ایران در عرصه صید، آبزی پروری و تجارت آبزیان درآب های داخلی دریای خزرو خلیج فارس و دریای عمان و نیز آبهای دوربه پاره ای از اولویت های فنی مورد نیاز شیلات ایران دربخش اجرا از جمله ضرورت توسعه آبزی پروری ماهیان دریایی درقفس اشاره کرد.
تیم فنی فائو در ادامه بازدید خود با مدیران، معاونت های آبزی پروری، صید و بنادر ماهیگیری، دفتر بهبود کیفیت و نیز موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور ملاقات کرد و از آنان خواست تا ضمن بازنگری بخش چارچوب منطقی سند پروژه UTF نسبت به معرفی اولویت های فنی جدید شیلاتی اقدام کنند و نتایج حاصله قبل از برگزاری کنفرانس منطقه ای فائو در تاریخ 24 فوریه 2014 در رم ارایه شود
منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی