همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رئیس مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان شیلات ایران: امسال چهار نوع فرآورده ماهی شامل سوسیس ماهی، پودر سوپ ماهی، اشترودل ماهی و خمیر آماده ماهی وارد فن بازار میشو
خبرگزاری فارس از انزلی، سیدحسن جلیلی ظهر امروز در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته پژوهش به پروژههای تحقیقاتی مرکز مذکور اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 11 پروژه تحقیقاتی در مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان در دست اجراست.
وی، پروژههای مذکور را دارای چهار قالب عنوان کرد و افزود: پروژههای این مرکز مصوب، کددار، خاص و سفارشی هستند که با اعتبارات ملی اجرا میشوند.
این مسئول، اجرای پروژههای خاص مرکز تحقیقات را با مشارکت بخش خصوصی و شیلات عنوان کرد و بیان داشت: پروژههای این مرکز بین یک تا سه ساله هستند.
وی تشکیل مرکز تحقیقات فرآوری شیلات ایران را از سال 80 در انزلی ذکر کرد و گفت: این مرکز به عنوان یک پروژه مشترک بین وزارت جهاد و برنامه توسعه صنعتی سازمان ملل متحد است.
جلیلی، مهمترین اهداف این مرکز را ارائه برنامه ترویجی نامید و اذعان داشت: مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان از سال 83 به بعد به مرکز تحقیقات شیلات ایران واگذار شد و عملا از همین سال فعالیت خود را آغاز کرد.
وی، بیشترین تحقیقات مرکز فرآوری را تهیه فرآوردههای آبزیان عنوان کرد و افزود: در این راستا بحث تولید پفک ماهی از فرآوری کپور نقرهای انجام شد.
رئیس مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان شیلات ایران از تهیه کوفته ماهی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: حدود چهار سال روی فرآورده کوفته ماهی کار شده است و اکنون با کارخانههای مختلف برای تولید آن در حال مذاکره هستیم.
وی، سوسیس ماهی را جزو دستاوردهای مرکز تحقیقات آبزیان شیلات ایران عنوان کرد و ابراز داشت: این محصول جزو تولیدات مرکز تحقیقات آبزیان بوده ولی هنوز صنعتی نشده است.
جلیلی، اشترودل ماهی، سوپ ماهی، نان مغزدار و... را از جمله فرآوردههای مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان شیلات ایران ذکر کرد و اظهار داشت: بر اساس یافتههای اشترودل ماهی توانستیم کلوچه ماهی را بسازیم.
وی، گیلان را استان ماهی و فرآوردههای دریایی دانست و خاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از 50 نوع فرآوردههای ماهی را در یک همایش عرضه کردیم.
این مسئول، مرکز تحقیقات مذکور را تنها مرکز تحقیقات بخش فرآوری آبزیان در کشور نامید و بیان داشت: بخشی از فعالیتهای این مرکز تنوعبخشی است و سلامت ایمنی را مورد توجه داریم.
جلیلی از ورود چهار نوع فرآورده جدید ماهی در فن بازار خبر داد و یادآور شد: امسال سوسیس ماهی، پودر سوپ ماهی، اشترودل ماهی و خمیر آماده ماهی وارد فن بازار میشود.
وی، تعداد نیروهای مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان را 42 نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، پنج نفر عضو هیئت علمی مرکز هستند و در مجموع 10 نفر کادر تحقیقاتی این مرکز محسوب میشوند.
رئیس مرکز تحقیقات فرآوری شیلات ایران، شکلگیری کانون دانش و صنعت فرآوری آبزیان با نظارت نسرین سلطانخواه معاون علمیفناوری رئیس جمهور را از مهمترین اقدامهای این مرکز در آینده ذکر کرد