همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
آذربايجان شرقي: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از ارائه و پرداخت تسهیلات بیش از ۵۰۰ میلیون ریالی برای طرحهای توجیه دار دام وطیور و آبزیان در استان خبر داد.
به گزارش ایلنا از آذربایجان شرقی، مهندس غفور عبدالهی درجلسه بررسی مشکلات بخش کشاورزی شهرستان عجب شیر افزود: این تسهیلات برای بازپرداخت دو ساله با ۱۰درصد کارمزد و برای بازپرداختهای بیش از دوسال با کارمزد ۱۳درصد محاسبه میشود.
وی با بیان اینکه صاحبان این طرحها برای ارائه طرحهای توجیه دار خود میتوانند در بخشهای دام و طیور وآبزیان به مدیریتهای جهادکشاورزی شهرستانها مراجعه نمایند افزود: در اجرای طرحهای دام و طیور و آبزیان بسته به وسعت و بزرگی طرحها، تسهیلات پرداخت میشود که معمولاً۸۰ درصد هزینه طرحها از محل صندوق توسعه ملی و ۲۰درصد بقیه نیز بصورت آورده شخصی تامین میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، با بیان اینکه برای مقابله با تبعات خشکسالی سالهای اخیر در استان سیاستها و برنامهریزیهای سازمان بر پیشگیری از افزایش کمّی دام سبک و افزایش جمعیت دام سنگین شکل گرفته است گفت: خشکسالیهای اخیر از نظر کمیت باعث کاهش تولید علوفه و افزایش فشار بر مراتع استان گردیده و برنامهریزیهای لازم جهت جلوگیری از کاهش تولیدات دامی ،بویژه گوشت قرمز در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه احتیاجات غالب دام سبک استان که منبع اصلی تولید گوشت قرمز محسوب میشود از مراتع تأمین میشود افزود: باید بگوییم، کاهش علوفه در مراتع استان اثر مستقیم بر تولیدات دامهای سبک استان خواهد گذاشت.
مهندس عبدالهی بر تغییر روشهای پرورش دام از سیستم سنتی به نیمه صنعتی و صنعتی تاکید کرد و افزود: ترویج آمیختهگری، به نژادی، جایگزینی جمعیت گاو بومی که تولید پایینی دارند با گاوهای دورگه و اصیل که از تولید قابل قبولی برخوردارند و نیز تشویق سرمایهگذاران به احداث واحدهای دامداری صنعتی بزرگ در همین راستا تلقی میگردد.
وی با بیان اینکه نهادههای یارانه دار شامل جو، ذرت، کنجاله، سویا، کنسانتره دامی، سبوس گندم، سویا و همچنین مکمل دامی بین دامداران استان توزیع شده است ادامه داد: خرید تضمینی دام مازاد دامداران، برنامه ریزی برای توسعه کشت نباتات علوفهای با شیوههای نوین آبیاری، ذخیره سازی موثر مواد غذایی در فصول فراوانی محصولات زراعی، تخصیص تسهیلات کم بهره برای جبران خسارات وارده به دامداران و تغییر نگرشها برای حمایت از تولید داخلی و مخالفت با واردات مواد پروتئینی از جمله سیاستهایی هستند که به موازات طرح هدفمندسازی یارانهها در دستور کار این سازمان قرار گرفته است