همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیر عمل شرکت توسعه مصرف آبزیان گلستان گفت: شرکت توسعه مصرف آبزیان در جهت بالا بردن سرانه مصرف غذاهای دریایی برای اولین بار در سطح کشور اقدام به تولید کباب کوبیده ماهی کرده که مورد استقبال بسیار چشمگیر مردم گرگان و حتی استان قرار گرفته است
پایان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این محصول با نام ماهیسا برای نخستین بار در سطح کشور به ثبت رسیده است و دارای پروانه و کد ملی از مرکز کالا و خدمات کشور است.
وی گفت: در چرخه تولید ابتدا پوست ماهی کنده شده و تیغهای آن خارج می گردد و سپس گوشت وارد مرحله فراوری می شود.
پایان، ماهیان قابل استفاده در این محصول جدیدی را ماهیانی چون کپور، قزل آلا، آمور و فیتو فاگ اعلام کرد و گفت: به دلیل استفاده صحیح از ادویه در مواد استحصالی این محصول بدون بو و مزه زننده ماهی است.
وی در ادامه افزود: این شرکت آمادگی اعطای نمایندگی به متقاضیان در شهرهای مختلف کشور را دارد.
پایان اعلام کرد: در صورت حمایتهای مالی، این پروژه می تواند در فاز نخست برای بالغ بر 500 نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال نماید.
علی اکبر پاسندی مدیرکل شیلات گلستان نیز گفت: یکی از اهداف شیلات استان بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی خانواده ها است و از آنجایی که ماهی بو و طعم خاصی دارد از این رو برای همگان پسندیده نیست .
وی اظهارداشت: برای بهره برداری و بالا بردن سرانه مصرف باید بر روی این ماده غذایی ارزشمند فرآوری درستی صورت گیرد تا مورد پسند همگان واقع شود.
پاسندی افزود: ماهی از جمله مواد غذایی است که مصرف آن برای هیچ گروه سنی ممانعت ندارد لذا نوآوری در استفاده از ماهی در اشکال غیر متعارف کنونی و با طعمهای بهتر گام بلندی در جهت ترویج فرهنگ آبزیان است و سبب بالا بردن سرانه مصرف آن در سبد غذایی خانواده ها می شود