همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
قيمت ماهي سفيد و آمور براي شب عيد
آقازاده در گفتوگو با خبرنگار كشاورزي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اينكه ماهيان گرمابي از خانواده كپور ماهيان(سفيد پرورشي و آمور پرورشي) هستند، اظهار كرد: هر كيلو ماهي آمور پرورشي در سطح مغازههاي شهر تا هشت هزار و 500 تومان فروخته ميشود كه قيمت اين محصول در مكانهاي عرضه مستقيم محصولات شيلاتي شش هزار و 200 تا شش هزار و 500 تومان است.
وي افزود: هر كيلو ماهي سفيد پرورشي در سطح شهر چهار هزار تا چهارهزار و 200 تومان فروخته ميشود كه قيمت آن در مكانهاي عرضه مستقيم محصولات آبزي در نمايشگاههاي بهاره كيلويي سه هزار و 800 تومان است.
آقازاده تصريح كرد: عليرغم ارائه پيشنهاد به ميادين ميوه و ترهبار براي عرضه ماهيان پرورشي با 15 الي 20 درصد زير قيمت عمده فروشي پيشنهادمان مورد قبول واقع نشد و غرفههاي ميادين ميوه و ترهبار براي عرضه مستقيم محصولات شيلاتي اختصاص نيافت.
مدير عامل اتحاديه پرورشدهندگان ماهيان گرمايي گفت: سازمان شيلات ايران در نمايشگاههاي بهاره از جمله مصلي، سردارجنگل، شهيد غيبي و ...آبزيان صيد دريايي را 10 تا 12 درصد پايينتر از قيمت بازار و آبزيان پرورشي را 15 درصد پايينتر از قيمت بازار سطح شهر عرضه ميكنند.
و اما شيوههاي شناسايي ماهي تازه: -شفاف بودن قرنيه چشم ماهي يكي از نشانههاي مهم تازه بودن آن است كه با ماندگي و بيات شدن آبزي پس از صيد قرنيه چشم به مرور كدرتر ميشود.
- معمولا پس از صيد طي مراحل توزيع و عرضه براي براق و تازه شدن محصول مقداري آب به روي ماهي پاشيده ميشود كه اين امر باعث شل شدن گوشت ماهي ميشود لذا نرم بودن عضلات ماهي هنگام خريد نشانهي ماندگي آن است.
- همچنين رنگ و بوي آبشش ماهي نشانهيي براي تشخيص تازگي آن است؛ ماهي تازه آبشش قرمز شفاف و بدون بو دارد. اما در صورت ماندگي آبشش ماهي كدر و تيره رنگ ميشود و همچنين بوي زحم دارد.
-در برخي از ماهيان از جمله ماهي كپور ، ماندگي ماهي عامل راحت كنده شدن فلس (پولك) آن ميشود اما در برخي ديگر از ماهيان از جمله قزلآلا در صورت تازه بودن به راحتي فلس آن جدا ميشود