همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
کوتاهی دست دلالان از بازار و خالی شدن شکم ماهیها
مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی از تعیین کد رهگیری برای ماهیان پرورشی از ابتدای آذرماه سال جاری خبر داد و گفت: در این این طرح ماهی به صورت شکم خالی و با تاریخ مصرف در بازار عرضه میشود همچنین دست دلالان از بازار کوتاه و قیمتها منطقیتر میشود.
محمد تقی لشگری درگفتوگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به برنامهریزیهای کد رهگیری از ماهیان پرورشی از سه سال گذشته گفت: اتحادیهها مجری این طرح هستند و تمامی تصمیمات در شورای سیاستگذاری با تشکیل مجمع تشکلهای آبزیان و نماینده سازمان شیلات اتخاذ میشد.
وی با اشاره به این که باید این طرح به صورت پایلوت در شهریورماه انجام میشد گفت: از اوایل آذرماه این طرح اجرایی خواهد شد.
لشگری درباره مراحل اجرای طرح کدگذاری ماهیان پرورشی عنوان کرد: ابتدا باید تمامی مزارع اعم از مجاز و غیر مجاز (بیش از دو هزار مزرعه غیرمجاز در حال فعالیت هستند) را شناسایی کرده و برای آنها کد رهگیری تعریف کنیم تا ضمن رصد فعالیتهای آنها با همکاری سازمان دامپزشکی ماهی شکم پر تن پاک در اختیار مصرفکننده قرار گیرد.
مدیر عامل اتحادیه ماهیان سردآبی درباره تأثیر تعیین کد رهگیری در قیمت محصول اظهار کرد: اگر اهداف و برنامههای این طرح به صورت کامل اجرایی شود چندین حلقه از دلالیهای غیراصولی حذف و باعث میشود تا محصول با یک واسطه به دست مصرفکننده برسد که در این صورت همچون طرح کدگذاری اخیر میگو، تولیدکننده و مصرفکننده منتفع خواهند شد.
وی افزود: پس از شناسایی مزارع باید امکاناتی فراهم شود تا ماهی از مبداء به صورت شکم خالی و در جعبههای یونولیت یخگیری شود و با 14 روز تاریخ مصرف در بازار عرضه شود.
لشگری با انتقاد از عرضه فلهای ماهیان پرورشی در بازار مصرف گفت: برای حصول اطمینان از زمان دقیق ماندگاری یا انقضای این محصولات باید چند محموله در بازار عرضه شود و آن را به آزمایشگاههای معتبر ارائه کنیم