پرورش دهندگان از تولید ماهی پرواری در مزارع حد واسط خودداری کنند

چهار‌شنبه ۴ تیر ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۱۶۱ بازدید

پرورش دهندگان از تولید ماهی پرواری در مزارع حد واسط خودداری کنند
یک متخصص بهداشت و بیماری‌های آبزیان در خراسان شمالی گفت: پرورش دهندگان از تولید ماهی پرواری در مزارع حد واسط خودداری کنند
دکتر حسین یاوری افزود: پرورش ماهی پرواری در مزارع حد واسط موجب کاهش 30 درصدی تولید می‌شود.
وی ادامه داد: در صورت عدم پرورش ماهی‌های پرواری در مزارع حد واسط میزان بروز بیماری‌ها نیز تا 20 درصد کاهش خواهد یافت.

یاوری با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی این توانایی را دارد تا بیماری‌های آبزیان را حتی در حد مولکولی و تا24ساعت تشخیص دهد تاکید کرد: اما این امر همکاری آبزی پرور را نیز طلب می کند.
وی اظهار کرد: اگر شیوه جدید مدیریت بهداشتی در مزارع به درستی انجام شود، نه تنها افزایش محصول تا 50درصد خواهد رسید، بلکه در جهت تولید محصول ارگانیک نیز راه هموارتر خواهد شد.
یاوری توصیه کرد: بهتر است تولید ماهی در مزارع حد واسط تا وزن 50 گرم باشد و وزن آنها بیش از آن افزایش پیدا نکند.
وی با ذکر اینکه 66 آبزی پرور در این استان فعالیت می‌کنند خاطرنشان کرد: بیش از 60 درصد از این افراد از اطلاعات کافی مدیریت بهداشتی مطلع نیستند
منبع : خبرگزاری تسنیم

دیدگاه خود را بیان کنید