یکهزار و 100 کیلوگرم گوشت ماهی خاویاری از آستارا به خارج صادر شد

جمعه ۲ مرداد ۱۳۹۴  ۰ نظر   ۸۱ بازدید

یکهزار و 100 کیلوگرم گوشت ماهی خاویاری از آستارا به خارج صادر شد
رییس شبکه دامپزشکی آستارا از صادرات یکهزار و 100 کیلوگرم گوشت ماهی پرورشی خاویاری از طریق مرز زمینی گمرک این شهرستان به مقصد کشور جمهوری آذربایجان خبر داد.
بهرام پور ضرب افزود : این میزان گوشت ماهی خاویاری با مجوز اداره کل دامپزشکی گیلان و نظارت شبکه دامپزشکی آستارا به کشور جمهوری آذربایجان صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه گوشت خاویاری صادر شده از نوع فیل ماهی است ، اضافه کرد : ارزش اقتصادی این مقدار گوشت ماهی صادر شده 19 هزار دلار است.
سال گذشته 70 تن گوشت ماهیان خاویاری در سطح مزارع پرورشی شهرستان آستارا تولید و به بازار عرضه شده است.

شهرستان 86 هزار نفری آستارا در 200 کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع شده است و با 18 کیلومتر ساحل و منابع آبی متعدد ، جزو مناطق مستعد برای پرورش انواع آبزیان به شمار می رود.
منبع: ایرنا

دیدگاه خود را بیان کنید