همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
تبیین برنامه جامع علوم و فنون دریایی و اقیانوسی در افق 1404
اتحادیه دانشگاهها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی، اولین کنفرانس علوم و فنون دریایی و اقیانوسی را به میزبانی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و با همکاری موسسه ملی اقیانوس¬ شناسی، انجمن علوم و فنون دریایی ایران و کمیسیون ملی یونسکو در روزهای چهارشنبه و پنج¬شنبه، چهارم و پنجم بهمن ماه امسال برگزار میکند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر مسعود صدرینسب، رئیس اتحادیه دانشگاه¬ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی در موسسه ملی اقیانوس¬شناسی و رییس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، در این باره اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با دارا بودن سواحل طولانی و مجاورت با سه پهنه بزرگ آبی دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان، از اهمیت ژئوپلتیک ویژهای در سطح منطقهای و بینالمللی برخوردار است.
وی با تاکید بر اهمیت راهبردی حوزه دریا و اقیانوس¬شناسی برای کشور نقش دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور را در تولید علم و پیش¬گامی نظری و عملی در حوزه دانشی علوم و فنون دریایی و اقیانوسی را بسیار با اهمیت دانست و بر لزوم توجه بیشتر به دریا در برنامه¬ریزی بلندمدت و میان¬ مدت برای کشور بر اساس سند چشمانداز 1404 تاکید کرد.
صدرینسب، «تبیین برنامه جامع علوم و فنون دریایی و اقیانوسی در افق 1404» را مهمترین هدف این کنفرانس عنوان کرد و با اشاره به ظرفیتهای موجود در اتحادیه دانشگاهها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی، گفت: دانشگاهها و مراکز پژوهشی برای جبران عقبماندگیها و بی توجهیهای پیشین در این حوزه، باید متعهدانه، مسؤولانه و دلسوزانه برای ارتقای سطح علمی کشور در این حوزه، کار مضاعف و همت مضاعف انجام دهند.
دکتر عبدالعلی شرقی، دبیر اتحادیه دانشگاهها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن نقش اتحادیه در روند پیشرفت علمی در حوزه علوم و فنون دریایی در کشور، ارائه مقالات، برگزاری میزگردهای هماندیشی موضوعی را از اهم برنامههای این کنفرانس برشمرد.
شرقی «سیاستگذاری در حوزه علوم و فنون دریایی و اقیانوسی» و «ارایه مقالات علمی- پژوهشی» را به عنوان مهمترین محورهای این کنفرانس معرفی و اظهار کرد: در این کنفرانس متخصصان و کارشناسان در حوزههای زیستشناسی، فیزیک، شیمی، هواشناسی، زمینشناسی، محیط زیست و آلودگی دریا و همچنین حمل ونقل دریایی، تکثیر و پرورش آبزیان دریایی، علوم انسانی دریا، هیدروگرافی دریا، مدیریت و مهندسی سواحل و خلیج فارس و موضوع¬های وابسته، به مدت دو روز به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت