همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
آذربایجان غربی در تولید ماهی قزلآلا رتبه چهارم کشوری را دارد
شیرولیلو در گفتوگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: در این استان برای تولید ماهی قزلآلا فعالیت خوبی صورت میگیرد به طوری که در میان استانهای مختلف کشور جایگاه خوبی به خود اختصاص داده است لیکن امیدوار هستیم با تداوم حمایتها، رونق بیش از پیش در تولید این محصول را شاهد شویم.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه برای تولید ماهی قزلآلا در قفس هم تلاش میشود پیشبینی میکنیم این رتبه بیش از پیش بهبود پیدا کند 2 هزار و 200 تن ماهی قزلآلا قرمز در پشت سد ارس و شهید قنبری ماکو تولید شده همچنین 200 تن ماهی خاویار نیز در این خطه پرورش یابد.
شیرولیلو اضافه کرد: آذربایجان غربی بین استانهای غیرساحلی رتبه نخست را در زمینه تولید ماهی گرماوی از آن خود کرده است بنابراین در این خطه در ارتباط با پرورش ماهیان و انواع جانور آبزی ظرفیت قابل توجهی وجود دارد که برای بالفعلسازی و بهرهبرداری از این ظرفیتها به طور مستمر باید تلاش شود.
وی با بیان اینکه هماکنون در انتهای سال رونق تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی قرار گرفتهایم، اظهار داشت: در صورتی که فعالان این عرصه به طور مستمر مورد حمایت قرار بگیرند بین مردم نسبت به مصرف ماهی گرایش ایجاد شود زمینه برای اشتغال افراد زیادی فراهم میشود.
مدیرکل شیلات آذربایجان غربی ایجاد فرهنگ مصرف ماهی را نیازمند شکلگیری تعامل همگانی دانست و گفت: همه دستگاههای تولیدکننده مواد غذایی باید در این زمینه وارد عمل شده و تلاش شود مردم به این ماده غذایی گرایش پیدا کنند