همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
برگزاری 271 نفر روز دوره آموزشی طبخ آبزیان در مازندران
حبیب نژاد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه مازندران، با اعلام این خبر اظهار کرد: به منظور آشنایی بیشتر بانوان مازندرانی با فواید گوشت ماهی و فراگیری روشهای مختلف طبخ آبزیان حدود 5 دوره آموزشی طبخ آبزیان در شهرستانهای تنکابن، نوشهر، بابل، بابلسر و قائمشهر درسال جاری برگزار شد.
وی ادامه داد: در این دورهها با بهرهگیری از مدرسان مجرب طبخ آبزیان، ضمن بیان فواید و ارزش غذایی ماهی و سایرآبزیان، روشهای مختلف طبخ آبزیان شامل سوپ ماهی، ماکارونی ماهی، سالاد ماهی، کیک ماهی و تهچین ماهی به صورت عملی آموزش داده شد.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه دراین دورههای آموزشی حدود 271 نفر از بانوان مازندرانی شرکت کردند، گفت: پیشبینی میشود با توجه به استقبال انجام شده تا پایان سال حدود یک هزار و 200 نفرروز دوره آموزشی طبخ آبزیان برگزار شود