همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
(ایسنا)، منطقه «مثلث مرجانی» که به لحاظ بیولوژیکی، متنوعترین و غنیترین منطقه دریایی جهان محسوب میشود، نواحی از شرق اندونزی، فیلیپین، مالزی، تیمورشرقی، پاپوآ گینهنو و جزایر سلیمان را دربرمیگیرد.
به گزارش سایت اطلاع رسانی اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت، نتایج این مطالعه که با همکاری کارشناسان و دانشمندان IUCN، دانشگاه «اولد دومینیون»، موسسه مطالعاتی Harte در مرکز مطالعاتی خلیج مکزیک و سازمان ملی مطالعات اقیانوسی و اتمسفریک ایالات متحده انجام گرفته، نشان میدهد که پدیده تغییرات جوی میتواند تاثیر مستقیم روی تنوع گونهها در این منطقه دریایی مهم داشته باشد و بی تردید افزایش وسعت و تنوع مناطق حفاظت شده در این منطقه به حفظ گونهها در برابر تغییرات زیست محیطی از جمله تغییر در گرمای دریاها کمک میکند.
پروفسور کنت کارپنتر، مدیر واحد تنوع زیستی دریایی در IUCN و مشاور این مطالعه میگوید: یافتههای این مطالعه منحصر به فرد است چرا که برای نخستین بار آشکار ساخته است که دمای سطح آب در «حوضچه گرم آبهای اقیانوس هند و آرام» یعنی گرمترین منطقه از آبهای دریایی جهان، عامل اصلی تقویت و افزایش تنوع و تکامل گونههای آن بوده است.
این کارشناسان تاکید کردند: نتایج مطالعه فوق معلوم کرد هرچه نواحی دریایی حفاظت شده وسیعتر و متنوعتر باشند، تنوع گونهها، زیستگاهها و نیز تنوع ژنتیکی گونههای آبزیان بومی در آنها نیز افزایش مییابد