همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
واحد مرکزی خبر :در هر ثانیه بیش از دویست کیلوگرم زباله پلاستیکی وارد اقیانوس ها می شود.
به گزارش شبکه پنج تلویزیون فرانسه، کنفرانس بین المللی دریاها در حالی در پاریس آغاز به کار کرده است که حفاظت از اقیانوس ها به یک ضرورت تبدیل شده است.
شیشه، زباله های فلزی، منسوجات و به ویژه پلاستیک از جمله زباله هایی هستند که به وفور در سواحل یافت می شوند. در هر ثانیه دویست و شش کیلوگرم زباله پلاستیکی به اقیانوس ها ریخته می شود.
این زباله های پلاستیکی بر اثر وزش باد و یا با جریان آب در نهایت وارد آب اقیانوس ها می شوند. به این ترتیب شمال اقیانوس آرام به زباله دانی که شش برابر بزرگتر از مساحت فرانسه است تبدیل شده است.
دانشمندان اشیایی مانند مسواک، فندک، توپ گلف را در شکم مرغابی دریایی یافته اند.
فرانسوا شارتیه مسئول کمپین حفاظت از اقیانوس های صلح سبز می گوید حیوانات بزرگتر حیوانات کوچکتر را می خورند و این آلودگی هایی که هیچ گاه از بین نخواهد رفت در بدن آنها ذخیره می شود. زمانی هم که ما این حیوانات را می خوریم در نهایت این ترکیبات سمی وارد بدن ما می شود.
حیوانات قادر نیستند میان غذا و این زباله تمایزی قائل شوند. سالانه یک میلیون پرنده دریایی و صدهزار لاک پشت دریایی بر اثر خوردن این زباله ها جان خود را از دست می دهند.
از دیدگاه نهادهایی که با آلودگی های دریا مبارزه می کنند دست کم مصرف کیسه های پلاستیکی باید محدود و یا حتی کنار گذاشته شود