همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری فارس از اصفهان، نخستین کنفرانس ماهیشناسی ایران امروز با حضور دانشگاهیان و کارشناسانی از دانشگاههای سراسر کشور در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد.
دبیر علمی این کنفرانس ملی با اشاره به اهمیت ماهی شناسی به عنوان اساس تحقیقاتی شیلات، هدف از برگزاری نخستین کنفرانس ماهی شناسی ایران را جمعآوری و ارائه بهترین مقالات و تبادل نظر اساتید و محققان این حوزه عنوان کرد.
یزدان کیوانی با اشاره به اینکه مدت دو سال از تأسیس انجمن ماهیشناسی ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان میگذرد، گفت: با توجه به تهدید انواع ماهیها به دلیل خشکسالیهای اخیر و آلودگی منابع آبی، توجه به این گونهها از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: انجمن ماهیشناسی ایران با برنامهریزی به منظور برگزاری کنفرانسهای سالانه ملی و بینالمللی به منظور بومیسازی علم ماهیشناسی و سازماندهی امور پژوهشی و آموزشی این رشته در کشور راهاندازی شده است.
عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: در کشور ایران بیش از یک هزار گونه ماهی در سه دسته ماهیهای خاص دریای خزر با 50 گونه، ماهیهای آبهای داخلی با 200 گونه و ماهیهای دریایی خلیج فارس و دریای عمان با 800 گونه وجود دارند که عمده منابع استفاده غذایی نیز از نوع ماهیهای دریایی است.
وی، بهروز نگه داشتن برنامههای ماهیشناسی در کشور، معرفی رشتهها و تخصصهای ماهیشناسی، ایجاد ارتباط میان این علم با سایرعلوم کاربردی و زمینهسازی به منظور بهرهبرداری از توانمندیهای تخصصی ماهیشناسان کشور را از دیگر اهداف برگزاری این کنفرانس اعلام کرد.
کیوانی، گسترش همکاری با سایر سازمانها، برگزاری کارگاههای تخصصی، معرفی محققان و تحقیقات برگزیده در این رشته و برنامهریزی به منظور ارتقای بیش از پیش جایگاه این علم در بخشهای مختلف علمی، تحقیقاتی و اجرایی کشور را از دیگر اهداف برگزاری این کنفرانس ملی بیان کرد.
*ارائه 160 مقاله زیر نظر اساتید معرفی شدند
در ادامه دبیر اجرایی نخستین کنفرانس ماهیشناسی ایران، تعداد مقالات ارسال شده به دبیرخانه این کنفرانس را 250 مقاله عنوان کرد و گفت: 30 نفر از اساتید این حوزه پس از بررسی مقالات رسیده در نهایت 160 مقاله را برگزیدند که در مدت سه روز برگزاری این کنفرانس 40 مقاله به صورت سخنرانی و 120 مقاله به صورت پوستر ارائه میشود.
سالار درافشان، برگزاری کارگاه کاربرد ژئومتری در ماهیشناسی را از برنامههای جنبی این کنفرانس عنوان کرد و افزود: محتوای این مقالات در هفت محور اصلی شامل سیستماتیک و جغرافیای زیستی، بیولوژی و اکولوژی، مورفولوژی و کالبدشناسی، ژنتیک و فیزیولوژی، تنوع زیستی و حفاظت، لاروشناسی تکوین و تکامل، و ماهیشناسی کاربردی هستند.
به گزارش فارس، در نخستین کنفرانس ماهی شناسی ایران، دانشگاه صنعتی اصفهان به مدت سه روز میزبان دانشگاهیان متخصص ماهیشناسی از استانهای مازندران، گلستان، اصفهان، تهران، خوزستان، هرمزگان، بوشهر و سیستان و بلوچستان است