همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری فارس از بندرعباس، اسحق تندرو صبح امروز در همایش تعاونیها و تشکلهای جهادکشاورزی که به مناسبت هفته جهادکشاورزی در سالن این سازمان برگزار شد، اظهار داشت: فرزندان ما به علت بیکاری و نبود شغل با شناورهای کوچک و بقولی غیر مجاز فعالیت دارند و اگر کارخانه، مزرعه پرورش ماهی و میگو تامین کننده اشتغال آنان باشد دلیلی ندارد جوانان ساحل نشین روانه دریا و مخاطرات آن گردند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه صیادان هرمزگانی با قریب به چهار هزار و 500 فروند شناور صیادی بزرگ و کوچک سالانه نزدیک به 180 هزار تن انواع آبزی از دریا صید میکنند، افزود: ضمن تشکر و قدردانی از زحمات صورت گرفته ما صیادان تقاضا داریم بنادر صیادی احداث شده توسط شیلات و موج شکنهای مردمی ساخته شده توسط سازمان بنادر هر چه سریعتر تکمیل و به بهرهبرداری برسد.
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای صیادی هرمزگان در ادامه افزود: متاسفانه تاخیر در تکمیل آنها ضمن وارد کردن خسارت به بیت المال به سرمایه مردم نیز خسارات جبران ناپذیری وارد مینماید و این در حالیست که تکمیل بعضی از بنادر صیادی ظرفیتهای جدیدی را برای کار و تلاش ایجاد مینماید.
تندرو ادامه داد: صیادان چارک سالهای سال است که آرزو دارند صاحب یک اسکله اختصاصی در شهر خود شوند و اتحادیه تعاونیهای صیادی هرمزگان از مسئولان منطقه آزاد کیش و سایر مسئولان می خواهد تا در تحقق این خواسته آنان را همراهی نمایند.
وی با اشاره به اینکه گرانی ابزار و ادوات صیادی جامعه صیادان را دچار مشکل کرده است از سازمانهای ذیربط تقاضا کرد در رابطه با تامین این نهادهها با تخصیص ارز مناسب و یا معافیتهای گمرکی صیادان را در برطرف ساختن این مشکلات حمایت نمایند.
این مسئول با اشاره به اینکه چرا وقتی اعتبارات تخصیص یافته به کشاورزان برای خشکسالی محقق میشود فقط کشاورزان از آن بهرهمند میشوند و صیادان باوجود زیان دیدن بهرهای نمی برند، تصریح کرد: ما صیادان چیزی را برای خود نمیخواهیم ولی انتظار داریم بخشی از آن را به عنوان بازسازی ذخایر در اختیار شیلات و یا تشکلهای صیادی قرار دهید.
تندرو ادامه داد: از مسئولان میخواهم با افزایش توان اجرایی یگان حفاظت منابع آبزیان برای حفظ و حراست از منابع و ذخایر آبزیان در دریا در فصول ممنوعیت صید منافع ما صیادان مجاز و قانونی را حفظ کنند تا انشاالله در فصل ممنوعیت صید دیگران اجازه بهرهبرداری نداشته باشند