همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرنگار مهر، اصغر دشتی دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان بوشهر از نقاط مهم صد و پرورش آبزیان در کشور است گفت: سالانه علاوه بر صید 40هزار و 500تن انواع آبزیان، بیش از سه هزار تن میگو و دیگر آبزیان پرورشی، تولید میشود.
وی از فعال بودن 14 مرکز صنایع فرآوری و بسته بندی آبزیان در استان بوشهر خبرداد و گفت: این مرکزقابلیت فرآوری 14هزار و 975تن آبزیان در ساعت دارند و قادر هستند آبزیان را بسته بندی ، انجماد، ودر سردخانههای مجهزنگهداری کنند.
رئیس گروه بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازارآبزیان شیلات بوشهر از اشتغال 337نفر در این صنایع فرآوری خبرداد و گفت: در فصول صید و برداشت میگو از اراضی پرورش میگو تعاد شاغلین تا 5برابر افزایش مییابد.
دشتی با بیان اینکه آبزیان پس از فرآوری به خارج از کشور صادر میشود گفت: سال گذشته 8هزار و 335تن انواع آبزیان شامل میگوی پرورشی، ماهی یال اسبی، ماهی تازه، ماهی مرکب، اسکویت، مارماهی، و فیله ماهی پس از فرآوری از بوشهر به کشورهای مختلف صادر شد.
وی ارزش آبزیان صادر شده را 27میلیون و 88هزار دلاراعلام کرد و گفت: این محصولات که ماهی یال اسبی، میگوی پرورشی و ماهی مرکب بیشترین صادرات به خود اختصاص داده است به آمارات متحده عربی، ویتنام، کره جنوبی،چین، تایلند،کویت، مصر و عراق صادر شده است