برداشت ماهی در کرمانشاه آغاز شد

پنج‌شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۹۱ بازدید

برداشت ماهی در کرمانشاه آغاز شد
دانا، کیومرث شهبازی، مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه سال گذشته دو هزار و 295 تن انواع ماهیان گرمابی از مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین برداشت شد، پیش بینی کرد: این رقم در سال جاری به دو هزار و 600 تن برسد.

مدیرکل شیلات کرمانشاه گفت: پرورش ماهیان گرمابی در مجتمع شهدای قصرشیرین به دو صورت مونوکالچر (تک گونه ای) و پلی کالچر (به همراه سایر گونه ها) صورت می گیرد.

به گفته شهبازی سال گذشته هزار و 25 تن انواع ماهیان گرمابی نیز از دیگر منابع آبی و سدهای استان تولید شد که پیش بینی می شود این رقم در سال جاری به هزار و 300 تن برسد.

شهبازی افزود: ماهیان گرمابی در برخی سدهای استان از جمله سدهای شیان، آزادی، کل کش و زاگرس پرورش می یابند، ضمن اینکه در سطح رودخانه ها و منابع آبی استان نیز پرورش این نوع از آبزیان انجام می شود.

وی کپور، آمور، فیتوفاگ و بیگ هد (سرگنده) را از جمله انواع ماهیان گرمابی برشمرد که در استان کرمانشاه تولید می شوند.

مدیرکل شیلات کرمانشاه میانگین تولید ماهیان گرمابی در استان را سه تن در هکتار عنوان کرد.

شهبازی تصریح کرد: استان کرمانشاه در زمینه تولید ماهیان گرمابی رتبه اول کشوری را در بین استان های غیر ساحلی و رتبه ششم را در بین تمامی استانهای کشور در اختیار دارد.

وی افزود: هم اکنون ماهیان گرمابی استان از نظر وزن در وضعیت خوبی بسر می برند و وزن آن ها به حدود دو و نیم تا سه کیلوگرم رسیده است و با توجه به اینکه در حال حاضر قیمت ماهی در مرز های استان مناسب است، توصیه شده تا برداشت ماهی آغاز شود.

گفتنی است برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تا اواخر آبان ماه ادامه می یابد

دیدگاه خود را بیان کنید