همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
حبیبنژاد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرستان ساری اظهار داشت: استراتژی ما به صید ماهیان خاویاری نگاه حفاظتی و حمایتی به منظور تأمین مولدین مورد نیاز است.
وی تصریح کرد: با توجه به ممنوعیت تجارت خاویار دریای خزر به دلیل کاهش شدید ذخایر طبیعی این ماهیان، صید ماهیان خاویاری فقط برای تامین مولد مراکز تکثیر و بازسازی ذخایر و امکان تکثیر نیمه مصنوعی انجام میشود.
حبیبنژاد تصریح کرد: صید ماهیان خاویاری توسط 202 نفر صیاد در 18 جایگاه فعال صید انجام میشود.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به تولید 60 تن ماهیان خاویاری پرورشی بیان داشت: در شش ماه نخست سال جاری 5 هزار و 167 کیلوگرم خاویار پرورشی به ارزش اقتصادی 146 هزار دلار صادر شد.
حبیبنژاد با اعلام اینکه صید ماهیان استخوانی از 20 مهرماه امسال به صورت رسمی آغاز میشود، افزود: سیاست شیلات مازندران افزایش مصرف انسانی ماهی کیلکا با توجه به ارزش غذایی فراوان آن و قیمت مناسب در جامعه است.
وی گفت: پیشبینی میشود بر اساس برنامه سال 92، برای افزایش تولید آبزیان دریایی، 22 هزار تن تولید انواع آبزیان داشته باشیم.
این مسئول ادامه داد: در سال گذشته 6 هزار و 391 تن ماهی استخوانی به ارزش اقتصادی 863 میلیارد ریال صید و روانه بازار مصرف شد.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه در شش ماهه امسال 4 هزار و 400 تن ماهیان کیلکا به ارزش اقتصادی 48 میلیارد ریال صید شد گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 16 درصد رشد داشته است