همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری فارس از بندرعباس، ذبیحالله غریب ظهر امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس مبنی بر چرایی معدومسازی 16 تن میگو محصول قشم در آبادان اظهار داشت: این میزان میگو که تولید سایتهای پرورشی قشم بوده، در زمان تولید و صید هیچ مشکلی نداشت.
وی با بیان اینکه این محموله پس از منجمد شدن به تهران منتقل شده است، افزود: مشخص نیست که در راه تهران آبادان چه اتفاقی برای این محموله افتاده که دچار فساد شده و کیفیت لازم را از دست داده است.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار فارس پیرامون کشتار دامهای مولد قاچاق، اضافه کرد: طی بهمنماه سال گذشته تاکنون از 16 هزار راس دام قاچاق کشف شده در استان 11 هزار راس آن کشتار شده است.
غریب با بیان اینکه تعداد کشتار شده نشده شیرخوار، آبستن و یا مولد بودهاند، ادامه داد: البته حجم قابل توجهی از دامهای کشتار شده، دام مولد است که طبق قانون هر نوع دام قاچاق باید کشتار شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بیش از 60 درصد از کشتار دام در هرمزگان مربوط به بندرعباس است، گفت: این بدان معناست که اگر ما کشتارگاههای بندرعباس را استانداردسازی کنیم، بخش اعظمی از مشکلات در این راستا برطرف میشود.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان با بیان اینکه کشتارگاه بندرعباس از نظر تاسیسات، تجهیزات و محل استقرار مورد تائید دامپزشکی نیست، تصریح کرد: به همین دلیل همواره فشارهای زیادی را به شهرداری به عنوان متولی این کشتارگاه میآوریم.
وی اضافه کرد: متاسفانه اندک اصلاحات جزئی صورت گرفته توسط شهرداری در این کشتارگاه نیز نتوانسته است تائیدهای دامپزشکی را در پی داشته باشد.
این مسئول بیان داشت: کشتارگاهی که گفته میشود در بندرعباس در دست احداث است نیز نیمهکاره مانده که باید دلایل توقف آن را از شهرداری پرسید.
وی افزود: به جز 2 کشتارگاه بزرگ در بندرعباس، در هرمزگان به کشتارگاههای بزرگ دیگر نیازی نیست و میتوان با راهاندازی کشتارگاههای تیپ پنج نیاز شهرستانها را در این بخش برآورده کرد