همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
عرش نیوز از استان سمنان، سیدمجید موسوی در حاشیه برداشت ماهی قزلآلا از استخر دومنظوره در منطقه عطاری سمنان، با اشاره به سرانه مصرف حدود ۹ کیلوگرم آبزیان در کشور گفت: با عنایت به جایگاه ماهی در سبد غذایی و ارزش آن، فرهنگسازی مناسبی باید برای ترویج استفاده از این منبع غذایی سرشار از مواد مغذی که به عنوان غذای سلامتی یاد میشود، در سبد خانوار مردم استان انجام شود.
وی درباره استفاده بهینه از استخرهای ذخیره آب کشاورزی در استان سمنان اظهار داشت: پرورش ماهی در این استخرها یکی از راهکارهای مناسب برای استفاده بهینه از منابع آبی موجود است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: این اقدام همراه با ایجاد اشتغال و کمک به اقتصاد خانوار کشاورز بوده و موجب غنی شدن آب کشاورزی و تأثیر مضاعف بر افزایش محصولات زراعی و باغی خواهد شد.
موسوی بیان داشت: میزان تولید محصولات تحت شرب آب این استخرها در مقایسه با شرایط زمینهای مشابه که با کودهای شیمیایی تقویت میشود، حدود ۲۰ درصد افزایش عملکرد را نشان میدهد.
وی بیان کرد: برای استفاده بهینه از استخرهای ذخیره آب احداث شده بر اساس تفاهمنامهای بین مدیریت شیلات و آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، ۴۵۳ استخر با قابلیت آبزیپروری در استان سمنان احداث شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: این استخرها ظرفیت تولید ۴۵۰ تن ماهی را دارد و تاکنون به ۱۰۰ باب از این استخرها در قالب تفاهمنامه ماهی داده شده است.
موسوی میزان تولید آبزیان در استان سمنان در سال گذشته را ۷۴۰ تن اعلام کرد و افزود: برآورد میشود در سال جاری این رقم با افزایش ۲۰ درصدی به حدود ۸۵۰ تن برسد