همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
صادق صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به شائبه استفاده از سم در استخرهای پرورش ماهی تصریح کرد: شائبه استفاده از داروی مالاشیت گرین به عنوان ضدعفونی کننده مطرح بوده که در پی بازرسی ها مشاهده شد به هیچ عنوان از این دارو استفاده نمی شود.
وی با بیان اینکه به جای این داروی مضرر از نمونه های بی خطر جایگزین استفاده می شود، ادامه داد: استفاده از سم می تواند وارد بدن ماهی و در ادامه وارد بدن مصرف کننده شود.
به گفته صادقی طرح پایش دارویی استخرهای پرورش ماهی استان به مدت دو سال است که در حال اجرا بوده و تاکنون نمونه استفاده از سموم خطرزا گزارش نشده است.
وی تاکید کرد: نه تنها در آبزیان بلکه در طیور و زنبور عسل نیز نمونه های پایش تصادفی سلامت تولیدات استان را اثبات کرده است.
به گفته مدیر کل دامپزشکی استان این دستگاه اجرایی نظارت بر 151 واحد ماهیان سردابی با ظرفیت هفت هزار و 600 تن، 25 واحد ماهیان گردابی با ظرفیت 346 تن، پنج واحد تکثیر ماهیان سردابی با ظرفیت دو میلیون و 500 هزار قطعه و دو واحد تکثیر ماهیان زینتی با ظرفیت 20 هزار قطعه را به عهده دارد