همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
اعتراض جهانی به کشتار وحشیانه دلفینها در پرو
(ایسنا)، در پی این رسوایی طرفداران محیط زیست، دولت «پرو» را مجبور به اقدامی جدی برای مقابله با این جنایت کردهاند
تحقیقات سری در «پرو» از سلاخی وحشیانه و بیرحمانه دلفینها برای تهیه خوراک کوسهها در سواحل اقیانوس آرام پرده برداشته و انتشار این خبر، خشم طرفداران محیط زیست را در سراسر جهان برانگیخته است
دو سازمان غیرانتفاعی طرفدار محیط زیست با عناوین «صدای آبی فلوریدا» و «موندو آزول پرو» در یک کنفرانس خبری مشترک گزارشهای شرمآوری از این اقدام منتشر و یک هیات جداگانه نیز مستنداتی راجع به این اقدام وحشیانه ارائه کرده است.
«هاردی جونز»، مدیر سازمان «صدای آبی فلوریدا» به روزنامه «پان امریکن پست» گفت: بیش از 30 گروه حامی محیط زیست از 11 کشور مختلف شامل آمریکا، انگلیس، ژاپن، هنگکنگ، کانادا، استرالیا، ایتالیا و مکزیک توافقنامهای را برای پیگیری این اقدام به امضا رساندهاند.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی «پاناما پست»، «استفان آسترمول»، مدیر سازمان «موندو آزول» نیز اعلام کرد: آنچه که مشاهده کردیم بسیار وحشتناک بود. ماهیگیران پس از شکار دلفینها با نیزه، دلفینهای بینوا را روی عرشه کشتی انداخته و با چماق آنها را میکشند.
تنها کاری که از عهده من برمیآید این است که این رویدادها را به ثبت رسانده و دنیا را از این تراژدی غمانگیز با خبر کنم تا بلکه راهحلی موثر برای پایان دادن به این اقدام وحشیانه بیابیم.
«آسترمول» افزود: ماهیگیران سالانه 15 هزار قطعه دلفین را برای تغذیه کوسهها در آبهای پرو شکار میکنند.
«پائول فامپیو»، قائم مقام سازمان ماهیگیری و شیلات کشورهای آمریکای جنوبی گفت: از سال 1996 میلادی و در راستای توافقنامههای بینالمللی، شکار دلفینها در پرو به کلی ممنوع شده است و متجاوزان به دلیل ارتکاب به این جرایم زیستمحیطی تحت پیگرد و مجازات قرار میگیرند