همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
تولید بیش از ۲۳ میلیون قطعه بچه ماهی قزلآلا در استان مرکزی
اکبری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، اظهار کرد: این تعداد بچه ماهی که در 16 واحد حد واسط استان واقع در شهرستانهای اراک، خمین، ساوه و شازند تولید شده است نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل 104 درصد رشد داشته است.
وی افزود: پیشبینی تولید بچه ماهی قزلآلا در استان مرکزی را بر اساس برنامه پنجم توسعه در سال 92، 32 میلیون قطعه عنوان شده بود که با روند تولیدی که در این زمینه پیش گرفتهایم بیش از مقدار پیشبینی شده تولید خواهیم داشت.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: نیاز استان مرکزی به بچه ماهی قزلآلا جهت پرورش در واحدهای تولیدی حدود 9 میلیون قطعه است و ما بیش از 2 برابر نیاز استان خود در 6 ماهه نخست امسال تولید داشتهایم.
وی با اشاره به عرضه مازاد نیاز استان به سایر استانهای کشور خاطرنشان کرد: مازاد بچه ماهی تولیدی به دلیل کیفیت مناسب آن به سایر استانهای همجوار از قبیل تهران، اصفهان، قم،کرمانشاه، همدان و یزد عرضه می شوند.
اکبری بیان کرد: امروزه گونههای مختلف این ماهی در کشورهایی که دارای شرایط آب و هوایی مناسب رشد باشند، پرورش داده میشود، گوشت این ماهیان بسیار لذیذ بوده و از نظر اقتصادی از جمله ماهیان با ارزش خوراکی محسوب میگردند.
وی افزود: دوره پرورش این نوع ماهی بین 6 تا 8 ماه است که بستگی به اندازه لارو اولیه دارد، دوره پرورش ماهی بستگی به وزن اولیه بچه ماهی، دمای آب استخر و نیز نحوه تغذیه و بهداشت استخرها داشته و به طور معمول از ابتدای رهاسازی بچه ماهی در استخر تا زمان صید، 6 ماه است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اضافه کرد: با وجود رشد کنونی جمعیت دنیا، تولید هر چه بیشتر پروتئین حیوانی از اهمیت زیادی برخوردار است و کشت آبزیان به دلایل زیادی به عنوان عمومیترین و مؤثرترین راهکار جهت تولید پروتئین در آینده دنیا شناخته شده است