همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
قاسمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به وضعیت تولید ماهی و صید اظهار داشت: امسال پیش بینی میشود نزدیک به 12 هزار تن تولید محصولات آبزی وجود داشته باشد.
مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکتهای تعاونی تکثیر و پرورش میگو و ماهی افزود: اکنون 50 تا 60 درصد مزارع برداشتهای خود را در کشور انجام دادهاند و امیدواریم تا پایان آبان ماه کل برداشت ماهی به پایان برسد.
این فعال تعاونیها با بیان اینکه پیش بینی میشود نزدیک به 80 درصد محصولات تولید شده صادرات شود، گفت: این میزان حدود 100 میلیون دلار برای کشور و صادرکنندگان ارز آوری دارد.
قاسمی تاکید کرد: تولید ماهی و آبزیان نیاز به برنامه ریزی مدون با همکاری شیلات و جهاد کشاورزی دارد تا بتوان هدف گذاری 22 هزار تن تولید محصول را داشت.
به گفته مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکتهای تعاونی تکثیر و پرورش میگو و ماهی، رسیدن به این هدفگذاری کار مشکلی نیست و نیاز به همکاریهای همه جانبه به خصوص سرمایه در گردش و منابع مورد نیاز به هنگام برای افزایش تولید است.
وی افزود: نظام بانک معتقد است که در این صنعت تسهیلات پرداخت کرده، اما باید دید چرا تاثیر گذاری لازم را نداشته است که دلیل آن سلف خری و دلالی بوده و اینکه پول به موقع در اختیار تولید کننده قرار نمیگیرد و به همین دلیل اثر قابل توجهی در تولید ندارد.
این فعال تولید ماهی عنوان کرد: تامین منابع کافی، زمان به موقع و رسید تسهیلات به دست تولید کننده واقعی ایراداتی است که به نظام بانکی برای تامین منابع وارد است