همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری تسنیم، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهورو رئیس سازمان محیط زیست در دهمین سالگرد کنوانسیون تهران اظهار داشت: عزم سیاسی کشورها در کنوانسیون تهران اعلام شده و بنده اجازه دارم از سوی آقای روحانی رئیس جمهور دولت تدبیر و امید حمایت و پیشتیبانی خود از اجرای تعهدات کنوانسیون تهران به همراهی جمهوری اسلامی ایران برای تحقق اهداف اعلام کنم که امیدواریم این برنامه به معنای بزرگداشت 10 ساله فعالیت و تلاش نقطه عطفی برای توجه به کنوانسیون تهران و محیط زیست باشد.
وی ادامه داد: مشاورارشد دبیرخانه موقت از ابتدای شکل گیری کنوانسیون با ما همکاری داشته و خوشبختانه الزامات این کنوانسیون صروت گرفته است و جایگاه آن نسبت به گذشته بهتر شده است؛ در این کنوانسیون مسائل مربوط به فاضلاب شهری و مدیریت سواحل و تالابها مدنظر قرار گرفته است که ما نگاه ویژه به اقدامات سازمان های مردم نهاد و رسانهها در پیشبرد این کنوانسیون داشتهایم که امیدواریم این تلاشها به نتیجه برسد.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه حفاظت از گونههای ارزشمند حاشیه دریای خزر از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد که خوشبختانه ما سازوکار خوبی ارائه کرده و باید آن را اجرا و عملیاتی کنیم، افزود:هنوز در برخی موضوعات مانند ساختار کنوانسیون دچار مشکلات هستیم که باید دبیرخانه کنوانسیون را به داخل منطقه آورده و هرچه سریعتر این موضوع صورت گیرد؛ دو پروتکل بسیار مهم شامل تنوع زیستی و ارزیابی زیست محیطی در نشست وزرا باید امضا و این موضوع اجرایی شود.
ابتکار اظهار داشت: به دنبال آن هستیم که در سطح سران جلسهای تشکیل شود و مسائل محیط زیست و دریای خزر در عالی ترین سطح سیاسی مدنظر قرار گیرد تا بتوانیم شاهد تدابیر عملی شویم چرا که از جهت آلودگی نفتی و صنعتی ما دچار مشکلات هستیم و اکنون تنوع زیستی و شیلات را از دست دادهایم.
رئیس سازمان محیط زیست گفت: باید تدوین برنامههای محیط زیست منطقه و دریای خزر پیگیری شود تا منابع آلودگی را مشخص کنیم و جلوی آسیبها را بگیریم؛ ما میتوانیم از امروز گزارش دهیم که تشکیل اولین شورای عالی حفاظت از محیط زیست بعد از 7 سال چه اقدامات موثری به دنبال خواهد داشت که خوشبختانه در اولین جلسه ای که امروز تشکیل شد گزارشی مربوط به محیط زیست دریای خزر بود.
وی ادامه داد: موضوع تصفیه فاضلاب شهری باید هر چه سریعتر در دستور کار شهرداریها قرار گیرد که این موضوع امروز در شورای عالی حفاظت محیط زیست مطرح شد و باید نوید دهیم که در اجرای تعهدات پیگیریهای لازم را خواهیم کرد و حمایت بینالمللی باید افزایش یابد.
ابتکار ادامه داد: باید شاهد اصلاح روند موجود بوده و به میزان منافعی که از دریای خزر برده میشود باید به محیط زیست آن رسیدگی و شاهد ارتقای استانداردها باشیم چرا که شیلات رو به افت بوده و آلودگی صنعتی و نفتی بسیار است. بنابراین این موضوع باید در کنوانسیون تهران مورد تاکید قرار گیرد .
معاون رئیس جمهور گفت: همه کشورهای منطقه و فعالان حوزه محیط زیست در این خصوص باید نگاه و اراده مشترک داشته و مشکلات کنونی دریای خزر بهبود یابد