اتمام ساخت بندر صیادی پزم در ساحل دریای عمان تا پایان سال

شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۹۶ بازدید

اتمام ساخت بندر صیادی پزم در ساحل دریای عمان تا پایان سال
مدیر کل اداره مطالعه و احداث بنادر صیادی سازمان شیلات ایران گفت: عملیات ساخت بندر صیادی پزم پس از گذشت ۱۵ سال در سال جاری به اتمام خواهد رسید.
سید مصطفی بهشتیان با بیان این‌که به منظور بهسازی بندر صیادی پزم تا پایان سال 90، مبلغ 70 میلیارد و 982 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است، تصریح کرد: از سال 90 به بعد به دلیل عدم تخصیص اعتبارات کافی روند ساخت این بندر صیادی با کندی پیش رفت و در عمل اعتبار خاصی برای تکمیل آن تخصیص نیافته بود.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته در سال جاری بخش قابل توجهی از اعتبارات تخصیص یافته به منظور احداث بنادر صیادی برای تکمیل برخی بنادر صیادی در حال اتمام از جمله بندر صیادی پزم هزینه خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: عملیات ساخت این بندر صیادی واقع در روستای پزم تیاب از توابع شهرستان کنارک پس از گذشت 15 سال به اتمام می رسد.این مبلغ اختصاص یافته به منظور ادامه عملیات اجرایی ترمیم اسکله موجود،محوطه و ساختمان پشتیبانی،سایبان روی اسکله و منابع آب و برق و تاسیسات پشتیبانی هزینه خواهد شد.

بهشتیان با اشاره به اینکه عملیات بهسازی بندر صیادی پزم از سال 79 آغاز شده است،اظهار کرد: در حال حاضر بندر صیادی پزم با 83 درصد پیشرفت فیزیکی همراه است که با تخصیص اعتبارات در سال جاری عملیات ساخت آن به اتمام خواهد رسید.

وی یادآور شد:دستک رسوبگیر به طول 550 متر،دایک حفاظتی به طول 900 متر،لایروبی به میزان 550 هزار متر مکعب،ترمیم اسکله موجود،ساخت اسکله قایق ها و احداث سایبان سوله از جمله اقداماتی است که به منظور بهسازی بندر صیادی پزم در نظر گرفته شده است.

مدیر کل اداره مطالعه و احداث بنادر صیادی سازمان شیلات ایران،تاکید کرد:بندر صیادی پزم با ظرفیت تخلیه سه هزار و 226 تن صید یکی از مهمترین بنادر صیادی کشور محسوب می شود.

بهشتیان با بیان این‌که تکمیل بندر صیادی پزم بر اساس طرح جامع بنادر صیادی انجام می‌شود، گفت: تهیه طرح جامع بنادر صیادی از سال 85 با هدف تعیین وضعیت بنادر صیادی از نظر ارزیابی فنی،اقتصادی ،اجتماعی ،زیست محیطی و میزان ظرفیت تخلیه صید ،آغاز و سال گذشته به اتمام رسید.

مدیر کل اداره مطالعه و احداث بنادر صیادی سازمان شیلات ایران یادآور شد: به منظور تهیه طرح جامع بنادر صیادی در مجموع 13 میلیارد و 580 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
وی تاکید کرد: پس از اتمام عملیات ساخت، مدیریت نگهداری و بهره برداری این بندر صیادی به تعاونی بخش خصوصی واگذار می شود
منبع : خبرگزاری تسنیم

دیدگاه خود را بیان کنید