همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
کاهش واردات شیلات با تولید انواع گونههای آبزیان در کشور
ایسنا منطقه همدان، عباس زمانی، دبیر همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در این همایش با بیان این که از تاریخ 20 مردادماه تا 25 مهرماه سایت همایش دانشگاه ملایر آماده دریافت مقالات بوده است، تصریح کرد: در این مدت حدود 109 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد و 69 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که از این تعداد 24 مقاله به صورت شفاهی و 45 مقاله به صورت پوستر ارائه شده است
نخستین همایش ملی «علوم و فناوریهای نوین در آبزیان»، با حضور محققان و صاحبنظران برجسته کشور در دانشگاه ملایر برگزار شد
وی درباره محورهای اصلی این همایش نیز اظهار کرد: تنوع زیستی، مهندسی آبزیان، تکثیر و پرورش، تغذیه و غذای زنده، ژنتیک و اصلاح نژاد، فیزیولوژی و بافت شناسی و اکوفیزیولوژی و بوم شناسی از جمله محورهای مورد بررسی در این همایش علمی بود.
زمانی، از فناوری زیستی و نانو فناوری، بهداشت و بیماریهای آبزیان، صید، مدیریت و ارزیابی ذخایر، ترکیبات زیست فعال در آبزیان، میکروبیولوژی و کنترل کیفی فراوردههای شیلاتی، عمل آوری، بازاریابی و بسته بندی فراوردههای شیلاتی بعنوان سایر محورهای نخستین همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در آبزیان نام برد.
وی ابراز امیدواری کرد این همایش در سالهای آینده نیز با قوت و قدرتی بیشتر و با حضور دانشجویان و استادان و متخصصان کشوری برگزار شود و افراد حاضر در همایش نیز به تبادل نظر با یکدیگر بپردازند.
دکتر بهمن امانی، رئیس دانشگاه ملایر نیز با اشاره به اهمیت برگزاری چنین همایشها و کنفرانسهایی در سطح دانشگاهها، خاطرنشان کرد: با پیشرفت علم در این عرصه دیگر در مقابل طبیعت تسلیم نشده و با تولید انواع آبزیان در کشور از هزینههای حمل و نقل کاسته و به تغذیه خود و دیگر مردم جهان کمک میکنیم.
وی بر اهمیت تلاش برای تولید انواع متنوع گونههای آبزیان در کشور تاکید و تصریح کرد: این امر موجب کاهش واردات شیلات به کشور میشود